VODITELJKA IZNENADILA SVE JEDNOM FOTOGRAFIJOM! Ovo se zove život!

Gledaoci su ovu šarmantnu plavušu upoznali kao voditeljku prvog "Velikog brata" na našim prostorima. U ovom rijalitiju je upoznala Savu Radovića s kojim se nakon završetka prve sezone popularnog šoua venčala i dobila ćerkicu Iskru.

Irina svaki slobodan trenutak provodi sa svojom mezimicom, tako vrlo često, koliko joj poslovne obaveze dozvoljavaju, dve damice vole da otputuju i uživaju u čarima evropskih zemalja.

Naime, putovanje koga se voditeljka vrlo rado seća jeste kada je sa Iskrom otputovala u Pariz, a evo po čemu tu avanturu pamti:

A post shared by Irina (@irinavukotic) on

- Ova malastvar me podseća na prvo putovanje u Pariz sa mojom ćerkom i trenutak kada mi je sva srećna i ozarena poklonila ovu maketu Ajfelovog tornja uz rečenicu: "E ovo se zove život". Život i jeste satkan od trenutaka koje čine male_stvari koje ti ispunjavaju dušu i srce. Sigurna sam da i vi imate malu stvar koja vam ulepšava dan i seća na divne trenutke. - sa osmehom na licu opisala je fotografiju Irina Vukotić.

Podsećamo, ona se od Save razvela još 2009. godine, nakon čega se Irina posvetila karijeri, a danas živi sa Iskrom u svom stanu u kojem preovlađuju vesele boje, te se čini da je Irina učinila sve kako bi ćerkici boravak u njihovom domu bio što prijatniji.

Izvor: Nadlanu.com/D.M.P.
Foto: irinavukotic/Instagram

Pogledajte još