PRODUKCIJA INTERVENISALA: Policija došla u "Zadrugu" da uhapsi Macu!

Učesnica rijalitija Senada Nurkić izbegla je robiju zahvaljujući dobroj volji producenata, koji su odlučili da umesto nje uplate novac državi, a kasnije će joj to odbiti od honorara za učestvovanje u "Zadruzi". Nezvanično, policajci su došli s nalogom za hapšenje Mace jer je po pravosnažnoj presudi osuđena da plati novčanu kaznu u roku koji je odavno istekao, kako to nije učinila, po zakonu joj sledi zatvor od 250 dana, koliko je trebalo da odleži na teritoriji Srbije, gde je i počinila krivično delo.

- Znali smo da se protiv Mace vodi postupak pred sudom zbog bavljenja prostitucijom, ali niko nije očekivao da će biti osuđena u odsustvu. Njoj su izgleda, pozivi za ročišta stizali na adresu gde je prijavljena u stanu u Beogradu, ali to nama niko nije javio. Policajci su u četvrtak došli s papirom na kojem je pisalo da se Maci zamenjuje kazna od 250.000 dinara zatvorom od 250 dana jer nije na vreme uplatila novac državi. Ona nam je važna za šou, pa smo odmah ponudili da im uplatimo novac, a da joj to oduzmemo od honorara. Sreća pa su nadležni pristali na to, inače bi Maca sada bila iza rešetaka u Požarevcu - priča izvor.

Nurkićeva se očigledno nije potresla kada je policija došla da je vodi u zatvor.

- Maca je uporno ponavljala da ne zna ništa o tome, kako joj to neko namešta, da nikad nije hapšena zbog prostitucije... Kada smo joj rekli da smo mi platili kaznu umesto nje i da ćemo joj oduzeti od honorara, ona se samo nasmejala i zahvalila nam se.

- Kada sam shvatila da se u pevačkom poslu sve vrti oko seksa, rešila sam da batalim mikrofon, povučem se, i naplaćujem usluge seksa. Moja cena je 500 evra, a za grupnjake tražim 1000! Do sada nisam imala nikakvih problema oko naplate - pohvalila se straleta.

Ali njena sreća nije dugo trajala jer joj je biznis zapao u krizu u maju, kada je uhapšena zbog iznuđivanja novca i bavljenja prostitucijom. Tada je saslušana u policiji, nakon čega je podignuta optužnica protiv nje.

Izvor: Kurir
Foto: maca.privatno.xx/Instagram

Pogledajte još