MAGIČNE: Za vrhunski seks ključne su tri reči

Foto: Ilustracija/Pixabay.com
0

Kako kaže stručnjak za seksualne odnose, niko ne čita vaše misli, i ne možete znati da li neko nešto želi u seksu dok vam ne kaže.

Zato je pravilo broj jedan za zdrav i kvalitetan seksulani život sledeće: „Ako partner radi nešto što vam se ne sviđa, ne smete to da prećutite“.

Seksolog Emili Mors otkriva koje su to magične reči za dobar seks.

„Pokušajmo to ovako!“ – jeste sve što treba da naučite i da kažete partneru.

Magične su, jer ne trpite ako vam se nešto ne dopada, jer preduzimate inicijativu i to veoma konkretnu, u vidu predloga.

Emili ističe da je za bolji seks ključno seksualno samopouzdanje, a neophodan deo tog samopouzdanje jeste ljubav prema spostvenom telu.

Morate sebe da posmatrate i kao seksualno biće. Važna je i briga o svom izgledu, a da biste se osećali zavodljivo, obucite neku zavodljivu odeću i pogledajte se u ogledalo. Ta seksepilna osoba ste vi – kaže.

Kao poslednji savet seksolog izdvaja pravilo po kome svako mora da bude „kralj, odnosno kraljica ličnog seksualnog zadovoljstva“. To znači da svoje seksualne potrebe i želje poznate do detalja.

Ako to još niste učinili, svakako je vreme da otkrijete svoje erogene zone, kao i intenzitet dodira koji vam najviše odgovara – istakla je Emili Mors.

Izvor: Super žena
Foto: Ilustracija/Pixabay.com

Slični članci

Ostavite komentar

Your email address will not be published.