SEKIROM NAPAO ŽENU NA SPAVANJU: Ili ćemo se pomiriti, ili ću te ubiti!

Foto: Ilustracija/Pixabay
0

Izašao sam u dvorište da nahranim pse i u tom trenutku devojčica je istrčala iz kuće i počela da vrišti: „Brzo, deda Rajko, tata će da ubije mamu“, ispričao je Radomir Milanović, stanodavac porodici Glišić u Zemljoradničkoj ulici u beogradskom naselju Kumodraž.

On je bio svedok stravičnog porodičnog nasilja kada je Goran Glišić (32) sekirom isekao po glavi svoju suprugu Milenu Glišić (27), od koje se razvodi, i povredio njihovu ćerku (12) koja je pokušala da spase majku.

Glišić je upao oko pet sati ujutru sa sekirom u kuću u kojoj je živeo do pre tri meseca sa suprugom. Brakorazvodni spor između Gorana i Milene je u toku, ali on nije želeo da se pomiri s tim.

– Rekao joj je „ili ćemo se pomiriti ili ću te ubiti“. Upao je u kuću dok su Milena i ćerka spavale – kaže Milanović.

Cepanice koje su bile naslagane uz kuću, Goran je poređao jednu na drugu i tako se popeo do prozora koji je obio sekirom i ušao u kuću.

– Tada je počeo da lupa po kući sekirom i probudio Milenu i ćerku koje su spavale jedna pored druge. Između Gorana i Milene počela je svađa i on je na nju krenuo sekirom i posekao je po glavi. Nesrećna devojčica takođe je posečena kada se isprečila između njih kako bi odbranila mamu – govori Radomir.

– Kada je Goran ispustio sekiru, ćerkica ju je sakrila ispod kreveta u drugoj sobi kako ne bi njome ubio majku. Međutim, Goran se nije zaustavio, već je počeo da davi povređenu Milenu, a ona se branila žaračem kojim ga je udarala po glavi –  priča Milanović.

Milena i Goran poreklom su iz Leskovca, a doselili su se u dvorišnu kuću koju izdaje Radomir pre tri godine. Milena je praktično ceo život sa Goranom, a zatrudnela je kada je imala 15 godina.

Goran Glišić pobegao je posle napada pre nego što je policija došla, i za njim pripadnici MUP-a intenzivno tragaju.

Izvor: Kurir.rs/Blic

Foto: Ilustracija/Pixabay

Slični članci

Ostavite komentar

Your email address will not be published.