Pripremite se na rezultate - PT SMALL GROUP

Zbog svih vas kojima vežbanje u maloj grupi izgleda kao idealna kombinacija, napravili smo novi paket - SMALL GROUP PT!

Od sada možete trenirati i u maloj grupi od 2 do 4 vežbača sa nekim od naših sjajnih personalnih trenera. Oni će biti tu da prate i kontrolišu vaš rad, prilagode treninge grupi i učine svaki trening zanimljivim. Ukoliko je potrebno, svi članovi grupe će prvo proći procenu fizičke forme, kako bismo utvrdili trenutno stanje i kako bi trener na osnovu toga mogao da kreira treninge prilagođene grupi. Broj je ograničen da bi treneri i dalje zadržali individualni pristup i da bi trening bio prilagođen vašem ličnom cilju.

Prednost ovakvog oblika vežbanja je što ste, kao i na svim našim treninzima, konstantno pod nadzorom trenera koji je tu da vas ispravi i ukaže na greške. U čemu je razlika? Ove vežbe su prilagođene baš vama! Takođe, pošto se radi u grupi, zadržava se onaj čuveni efekat grupe - drugi vežbači mogu biti odlična podrška i motivacija da se trening izvede na najbolji način i da pomerite granice svojih mogućnosti.

PRIJAVLJUJEM SE

Želite da sami organizujete svoju grupu? Odlično! Možda već znate ekipu sa kojom volite vežbati, ali bi Vam značilo da niste sami, zar ne? Apsolutno vas razumemo. Znate i sami da biste u suprotnom proveli vreme u druženju i smejanju, a malo manje u vežbanju.

Voleli biste probati ovaj paket, ali ne znate s kim? Nije problem! Dođite na recepciju i prijavite se, a mi ćemo Vam dodeliti trenera i grupu sa kojom ćete vežbati u zavisnisti od Vaše trenutne fizičke forme.

PROMO CENA

Treninzi prilagođeni samo vama, po promo ceni od 60€. Dobro ste pročitali - Mesec dana, 12 treninga, ekipa po vašem izboru! Ne čekajte!

Pogledajte još