PRODUKCIJA OTKRILA DETALJE: Isplivala prava istina o Miljaninom pobačaju!

Naime, Kulićeva je krvarila obilno i molila za pomoć dok je otac njenog deteta, Ivan Marinković, mirno sedeo. Međutim, otkrivena je prava istina koja se krije iza krvarenja, i nije ni malo prijatna.

Odmah nakon toga krenule su spekulacije o navodnom pobačaju, a onda je produkcija otkrila kompletnu istinu. Reč je o isečenom snimku koji ne pokazuje celu dramatičnu situaciju.

- Kada biste videli šta se izdešavalo nakon toga, sve bi vam bilo jasno. Zato je i Miljanina mama dolazila u vilu da iskritikuje ćerku kojoj joj je rekla da se s takvim stvarima ne igra. Ona je htela da isprovocira Ivana Marinkovića i da vidi kakva bi njegova reakcija bila kada bi se desilo da pobaci. Zato je sve iscenirala i napravila da joj curi krv. Sve to se potom jasno videlo u prenosu uživo i o tome su pričali i ukućani, samo što je neko rešio da napakosti "Parovima" i isekao je klip da izgleda dramatično - rekli su iz produkcije.

Dakle, na svu sreću, sve je u redu sa Miljaninom trudnoćom i njenom bebom.

- Ona se dobro oseća, doktori neprestano prate njeno stanje i trudnoću. Kao što je i ranije rečeno, jedno je rijaliti, a drugo realan život. Nije rejting ispred svega! Miljana će uraditi sve potrebne analize, savetovaće se sa ginekolozima, psiholozima, psihijatrima, koji će potvrditi da li ona može da nastavi boravak u vili. Ukoliko to ne bude bilo odobreno, ona će svoju trudnoću negovati kod kuće, u svom domu - poručili su iz produkcije "Parova". Miljana je još jednom pokazala da je odlična glumica, što svakako ne pristaje jednoj budućoj mami.

Izvor: Alo!
Foto: Printscreen/Youtube

Pogledajte još