Rasterećeni na skijanju uz AMS Osiguranje: Ugovorite Putno zdravstveno osiguranje online i ostvarite popust od 30%!

Da li znate da samo pregled u stranim zemljama može koštati preko 50 evra? Osigurajte se pred put ne izlazeći iz svoje kuće. Zaključite online polisu Putnog zdravstvenog osiguranja na našem sajtu webshop.ams.co.rs i za samo 1.102 dinara, koliko košta individualna polisa za 7 dana skijanja na teritoriji Evrope, bićete pokriveni od troškova hirurških intervencija, bolničkog lečenja i drugih zdravstvenoih usluga, u skladu sa uslovima osiguranja.

Ovom polisom obezbedićete da sve papreno skupe troškove hitnih medicinskih intervencija, lekova i medicinskih pomagala, ukoliko je ugovoreno, umesto vas, plati AMS Osiguranje. Ušteda je velika, posebno ako na skijanje idete porodično, jer premija u ovakvom slučaju iznosi svega 2.425 dinara za isti vremenski period.

Da bi vaš odmor bio potpuno rasterećen, ne dozvolite da na ski stazi razmišljate da li se nešto dogodilo vašem domu dok vi niste tu. AMS Osiguranje nudi takodje i online zaključivanje Polise osiguranja domaćinstva pri čemu možete osigurati svoj stan ili kuću od brojnih rizika poput požara, izliva vode iz instalacija, razbojništva, vremenskih neprilika ili provalnih krađa, ukoliko je ugovoreno, u skladu sa uslovima osiguranja..

Oslobodite se nepotrebnog stresa i uz pomoć mnogobrojnih usluga AMS Osiguranja uživajte u skijanju i bar na kratko zaboravite na sve probleme.

Za više informacija pozovite broj telefona 0800-009-009!
Detaljno uputstvo za online ugovaranje osiguranja možete naći na našem sajtu webshop.ams.co.rs
AMS Osiguranje vam želi srećan put!

Pogledajte još