Maestral i zvanično najbolji hotel u Crnoj Gori

Maestral je u periodu 2016-2017. u rekordnom roku obnovljen i zvanično od jula ove godine, po prvi put u istoriji, upisao petu zvezdicu.

Hristos Cemberas, izvršni direktor hotela Maestral, istakao je da je ovo veliko priznanje.

- Ova nagrada predstavlja punu odgovornost i sada smo u većoj obavezi da nastavimo rad i damo što bolji primer drugima. Zajedno možemo oboriti rekorde i postarati se da Crnu Goru postavimo na veliko tržište - rekao je Cemberas.

Predsednik Crne Gore Filip Vujanović izrazio je zadovoljstvo što su nagrade dodeljene u godini koja je u turizmu bila rekordna.

- Imali smo kvalitetnu politiku u turizmu, Crnu Goru smo učinili dostupnijom i kvalitetnije je promovisali. Impresionira podatak da je u poslednjih pet godina u Crnoj Gori izgrađeno sto hotela i da su po svojoj strukturi iz godine u godinu sa većim nivoom kvaliteta, sa četiri i pet zvjezdica, kao i to da je nivo ukupne turističke usluge iz godine u godinu sve veći - kazao je Vujanović.

Maestral, hotel posebnog šarma i mesto na koje rado dolaze gosti iz celog sveta, opravdao je očekivanja stalnih gostiju. Modernim enterijerom, novim sadržajima i kvalitetom usluge ispunio je i zahteve onih koji dođu po prvi put.

Za one koji traže mesto za odmor i odaberu neku od luksuzno opremljenih soba sa direktnim pogledom na more, boravak će upotpuniti poseta modernom spa centru sa poznatim tradicionalnim tajlandskim masažama. Tokom letnjih meseci centralno mesto zasluženo ima hotelska plaža koja se smatra jednom od najlepših na jadranskoj obali.

Kada govorimo Maestralu, to nije samo hotel, resort ili kazino, već pre svega mesto dobre zabave tokom čitave godine. Ovde često gostuju muzičke zvezde i mogu se odgledati originalni kabare programi u autentičnom ambijentu.

Nova kongresna sala, karaoke room i novi azijski restoran izdvojiće Maestral u odnosu na ostale i u narednom periodu. Dopunjenim sadržajem ovaj hotel je spreman svojom ponudom za daleka tržišta i nove goste, a domaćoj publici predstavlja nešto potpuno novo i originalno.

Zanimljiva novogodišnja dekoracija u Maestralu najavljuje dobar provod tokom predstojećih praznika za koje je spremna i specijalna ponuda.

U Crnoj Gori svi znaju za Maestral - hotel kojim se svi ponose i koji čuva tradiciju u novom obliku.

Pogledajte još