NEZAPAMĆENO IŽIVLJAVANJE: Mislio je da ga žena vara, pa joj u šumi naživo sekao delove tela!

Dmitrij je ženu Margaritu, inače majku dvoje dece, odveo u šumu i sekirom udarao po prstima ne bi li priznala aferu. Žena je poricala optužbe, pa je ljubomorni muž prešao na drugu ruku. Zatim je Dmitrij ženu odveo u bolnicu, a onda se predao policiji.

Margaritu su doktori operisali devet sati i operacija je bila veoma složena, ali su uspeli da joj spasu samo jednu ruku. Desna šaka je bila previše oštećena, a hirurg koji ju je operisao kaže da je bio šokiran povredama koje je video i da to normalna osoba ne bi mogla da uradi.

Dmitrij Gračov će ostati u pritvoru dok se ne završi istraga o čitavom slučaju.

Par je, inače, bio u braku pet godina i imaju dva sina, uzrasta od tri i četiri godine. Pre nego što je napao svoju ženu, tražio je da se testira na poligrafu. Ona se složila, ali ju je on ipak napao.

Prijatelji su ovaj par opisali kao blizak i zaljubljen. Jedna Margaritina koleginica je rekla da je Margarita veoma otvorena, ali joj nikada nije ispričala da nešto u njenom braku nije kako treba. Drugi prijatelji su rekli kako se ona pripremala za razvod od svog muža.

Margarita je ranije pozivala policiju zbog ponašanja svoga supruga, ali su oni tada samo razgovarali sa njim, kako piše u jednom izveštaju. Tada je on svojoj ženi pretio da će je ubiti i ako je potrebno otići u zatvor.

Izvor: Kurir.rs/Ria.ru

Pogledajte još