STIŽE PRINOVA: Jovana Jeremić trudna

Jovana Jeremić i njen verenik, sekretar gradskog odbora SNS Vojislav Milošević, na leto sledeće godine postaće roditelji.

Voditeljka emisije „Upoznajte parove“ nedavno je saznala da je u blagoslovenom stanju, ali o tome još uvek ne želi da govori. Međutim, po političkim kuloarima se uveliko priča da kontroverzna plavuša čeka bebu.

- Jovana i Voja su presrećni. Otkako je saznala da je u blagoslovenom stanju, voditeljka je odlučila da promeni način života. Voja je drži kao malo vode na dlanu i ispunjava joj sve želje - priča naš izvor.

Podsetimo, Jovanu je Vojislav zaprosio u julu u etno-kompleksu u kojem je slavlje bilo organizovano za porodicu i prijatelje. Mnogi su se iznenadili što Jovanini roditelji, kao ni brat ni sestra, nisu prisustvovali veridbi, ali to nju nije omelo da izgledala prelepo, i da te večeri bude vanserijski raspoložena. Dobila je predivan prsten, za koji se šuška da je Vojislav izdvojio nekoliko hiljada evra, koji i dan-danas sija na njenoj ruci. Međutim, samo mesec dana nakon glamurozne veridbe Jovana je ostavila Miloševića zbog prevare. Jeremićeva je ubrzo prešla preko svega i pomirila se s političarem. Od tada je njihova veza sve jača. Kako se pisalo, političar iza sebe ima brak i dete. Ali ne samo to. Njegova bivša partnerka je voditeljku davila kad je saznala da je u vezi s Vojislavom.

Pozvali smo Jovanu, ali ona nije odgovarala na naše pozive.

Izvor: Kurir.rs
Foto: Jovana Jeremić/ Facebook

Pogledajte još