PRINC VILIJAM I KEJT MIDLTON: Božićna čestitka kraljevske porodice oduševila brojne obožavaoce!

0

Božićna čestitka kraljevske porodice oduševila je brojne njihove obožavatelje, a u fokusu se našla 2-godišnja princeza koju mnogi upoređuju sa njenom prabakom..

Ista Elizabeta – bili su brojni komentari ispod Božićnog portreta princa Vilijama i vojvotkinje Ketrin sa kojima su pozirali i princ Džordž i princeza Šarlot.

Iako ona ima iste plave oči kao njen otac i obraščiće baš poput brata, svi su je upoređivali sa kraljicom Elizabetom II. Fotografija koja je izazvala veliko zanimanje njihovih obožavatelja snimljena je ranije ove godine u Kensingtonskoj palati, a porodica se za Božićnu čestitku odlučila modno uskladiti. Svi imaju nešto plavo, a komadi koje nose vojvotkinja Ketrin, princ Džordž i princeza Šarlot sigurno će sa polica nestati u trenu, baš kao i svaki put kada objave službeni portret.

Vojvotkinja od Kembridža nosila je kostim Ketrin Voker koji je nosila već nekoliko puta, a i princ i princeza „ponovili“ su svoje kompletiće.

Porodica je osim Božićne čestitke otkrila je i da će princeza Šarlot krenuti u jaslice iduće godine u januaru i da su odabrali „Wilcocks Nursery School“ u Londonu.

Njen brat princ Džordž trenutačno pohađa „Thomas Battersea“ vrtić, a njih dvoje dobiće još jednog brata ili sestru u aprilu iduće godine – samo mesec dana pre velikog venčanja princa Harija i glumce Megan Markl.

Izvor: stil.kurir.rs
Foto: Printscreen/Youtube/kensingtonroyal/Instagram

Slični članci

Ostavite komentar

Your email address will not be published.