DA LI JE VREME ZA PROMENE?

Ukoliko vam se ovo dešava nekoliko puta nedeljno, možda je zaista vreme za promene. Ne plašite se, sama činjenica da ste na pragu toga da nešto menjate, znači da je deo "posla" već gotov. Čak je i stvaranje ličnog stila jedna vrsta potrage za sopstvenim identitetom. Budite hrabri, izađite iz zone komfora i oslobodite se svih predrasuda. Osim što ćete se osećati bolje i lepše u svojoj koži, dovešćete sebe do savršenstva, a ukoliko niste znale, psiholozi tvrde da je zadovoljstvo svojim izgledom skoro pa preduslov za sreću!

Inspiraciju za novi izgled ili neku drugu promenu možete naći na svakom ćošku. Serije, filmovi, Facebook, Instagram, pa i YouTube kanal prepuni su saveta. Ukoliko vam je ipak potreban neki "vetar u leđa", predlažemo vam da pogledate potpuno otkačenu i kreativnu grupu mladih ljudi koje predvodi Yasserstain. Ovi mladi tinejdžeri uspeli su da modernizuju i mladima približe sve one vrednosti, norme i ispravna ponašanja kojima su nas i roditelji učili. Postavljanjem primera, ali i uključivanjem druge dece u korisne stvari koje oni rade, pružili su mladima da na potpuno jedinstven, svoj način izraze svoju kreativnost.

Fanta, najpoznatiji napitak sa ukusom narandže u Srbiji*, prepoznala je autentičnost ove grupe, i upravo je Yasserstain ekipu odabrala da budu njeni ambasadori. Sjajna stvar je što je jedan brend, orijentisan na tinejdžere, prepoznao ovaj kvalitet i na neki način svim budućim generacijama "stavio do znanja" da se negovanje svog stila nagrađuje. Oni su za samo godinu dana aktivno uključili fanove u kampanju, lansirali novi ukus Fante od marakuje, oslobodili svoju kreativnost i stvorili dodatak za dva nova ukusa – višnju i lubenicu, snimili pesmu, i što je najvažnije, bili apsolutno svoji. Upravo zbog ovog primera, nikada se ne treba plašiti slediti svoje snove. Setite se, kada ste bili mali, da li ste se zaista toliko plašili neuspeha? Ili ste, kada padnete, ustali i nastavili dalje?

U krajnjem slučaju, razmislite, zar nisu najatraktivnije žene one koje se ne plaše tuđeg mišljenja i imaju, samo njima svojstven i jedinstven stil?

*Navedeni podatak bazira se na Nielsenovim podacima, za Srbiju za period oktobar 2016 - septembar 2017

Pogledajte još