MINA VRBAŠKI ISKRENA: Oca nisam videla 14 godina, kasno je da mi se sada javlja!

Maloletna učesnica "Zadruge" izbačena je iz rijalitija. Jutro nakon izlaska Mina je rekla da joj je bilo veoma teško bez porodice - bake, mame i brata, a na naše pitanje o ocu, koji se tokom njenog boravka u rijalitiju javio "Kuriru" rekavši da želi da ćerku izvuče iz kandži prostitucije, odgovorila je:

- Taj čovek me ne zanima uopšte! Nije bio tu kad mi je bio najpotrebniji, nisam ga videla ni čula 14 godina i ne znam zašto se sada javlja. Verovatno hoće medijsku pažnju. On za mene ne postoji uopšte. Ne želim da pričam o nekome ko mi nije niko i ništa!

Na sve glasnije priče da je uključena u prostituciju Mina ne može da ostane imuna.

- Ne znam odakle njemu da se ja bavim prostitucijom?! Mada, često čujem da to ljudi komentarišu. Čim je neka devojka lepa i lepo izgleda, ona je odmah promiskuitetna. To su gluposti! - tvrdi ova starleta.

Nakon što je napustila "Zadrugu", Mina je u studiju imala emotivan susret s mamom. Sedamnaestogodišnja devojka je briznula u plač i snažno je zagrlila majku.

- Užasno se osećam zato što sam mami svašta priredila. Na neki način se kajem što sam ušla u "Zadrugu" jer sam mami oduzela pola života. Uništila sam je. Kroz suze mi je pričala šta je sve preživljavala u ovom periodu i koliko puta je pokušala da kontaktira dsa mnom. Izvinila sam joj se i trudiću se da od sada budem bolja - tvrdi Vrbaški i dodaje da nije mogla da obuzda emocije kad je videla i bolesnu baku.

- Plakala sam kad sam je videla. Ona je bila u bolnici i veoma je loše. Drago mi je što sam s njom, ali ne mogu da verujem da produkcija nije javila da mi je baka loše, već su me pustili da ostanem u rijalitiju. Nekima su dozvoljene posete, izlasci, telefoni, a meni ne!

Uprkos svemu, nada se da će se vratiti u rijaliti.

- Postoji baraž, pa se možda i vratim. Ali biću drugačija. Ponašaću se kako treba! - obećava Mina, koja je tokom tromesečnog boravka u "Zadruzi" prošla kroz vrlo turbulentne periode.

Mina želi da se vrati u "Zadrugu" zbog Đeksona.

- Mnogo mi nedostaje i zbog njega mi je krivo što sam ispala. Imali smo mnogo burnih, ali i lepih perioda tamo. Iskreno sam zaljubljena u njega - kaže Mina, koja je nekoliko sati pred izlazak s Đeksonom imala seks u sobi za rehabilitaciju.

Minin otac javio se redakciji "Kurira" s tvrdnjom da njegovu ćerku eksploatiše - njena majka:

- Mina je već duže vreme u bekstvu od kuće, zato ovim putem želim da izvučem svoje dete iz kandži mafije, prostitucije i svih tih dešavanja u kojima je ona trenutno. Minu majka eksploatiše, koji bi roditelj dozvolio maloletnom detetu da uđe u rijaliti?!

Njena majka je oštro reagovala na njegove optužbe:

- Ne znam zašto se taj čovek sada javlja. On jeste Minin otac, ali nije upisan u njenu krštenicu - rekla je tada Ivana.

Izvor: Kurir
Foto: _mina.official__/Instagram

Pogledajte još