PRVE ZAJEDNIČKE FOTOGRAFIJE VERENIKA: Megan pozirala u haljini koja košta 63 hiljade evra!

Prvi takav detalj je odeća koju je američka glumica nosila na snimanju . Za ovako važnu priliku odabrala je haljinu modne kuće "Ralph & Russo". U pitanju je glamurozna haljina, sastvaljena od crne suknje sa karnerima i svetlucavo-providne bluze.

Za drugu sliku izabrala je beli džemper, kreaciju Viktorije Bekam. Zanimljivo je da ih je fotografisao Aleks Lubomirski, koji je sarađivao sa brojnim holivudskim zvezdama, poput Džulije Roberts i Anđeline Žoli.

Megan i Hari čije je venčanje zakazano za 18. maj naredne godine, u vezi su godinu dana. Prvih meseci zabavljanja krili su se od javnosti, onda su se pojavili na "Invictur game" u Torontu, i bilo je to njihovo prvo javno pojavljivanje.

Bilo je to i potvrda njihove ljubavi, a vest o veridbi znak da smo dobili novu britansku princezu. Megan prate pohvale za stil, ali i kritike zbog slobodnih scena koje je imala radeći kao glumica.

Nema "besprekoran" imidž, ali ima velike šanse da i pored toga postane omiljena princeza.

Megan i Hari prisustvovali su juče svečanom ručku u Bakingemskoj palati u Londonu. I ovaj prizor podsetio je mnoge na sličnu scenu koju se desila pre nekoluiko godina: na Kejt i Vilijama u istom automobilu.

Izvor: zena.blic.rs
Foto:meghanmarkle_/Instagram/Printscreen/Youtube

Pogledajte još