MUŠKARCI SU SAGLASNI: Bez ove poze ne mogu da zamisle život

1. Može da leži i bude opušten

Budite iskreni i priznajte – muškarci odrade veći deo posla kada je seks u pitanju. Zato nas i ne čudi što vole da predahnu ponekad i uživaju u pozi koja od njih ne zahteva isuviše truda.

2. Ima fenomenalan "pogled"

Jasno vam je – kada je on na vama, mora da se potrudi da bi video bilo šta što nije vaše lice. Ali je zato uz "kaubojku" pogled na sve ono što voli na vašem telu prosto idealan!

3. Može da vas zgrabi za guzu kad god želi

Ako voli vašu guzu, ovo je bingo – može da vas pljesne ili zgrabi za zadnjicu kad god to poželi!

4. Ugao penetracije je specifičan

Znamo da niste o tome razmišljali, ali svaki frajer ima svoj omiljeni ugao za penetraciju. A kada ste na njemu ugao je toliko jedinstven, da ni u jednoj drugoj pozi ne može da se postigne.

5. Žena ima dominaciju

Možete da ga iznenadite i najednom pokažete svoju domnantnu stranu i preuzmete kontrolu. Svaki muškarac će "odlepiti" od sreće…

6. Može da vam pripomogne tako što vas pomera gore-dole

Znate onaj savršen osećaj kada vas zgrabi za kukove i podiže i spušta u tempu koji mu odgovara… Oni ga obožavaju, ali i mi!

7. Poza ima dva lica

Svaka poza ima neke svoje varijante, ali mali broj njih pruža šansu da je igrate u "dva lica". Naime… tu je i obrnuta kaubojka, a zamislite koliki je ugođaj muškarcu kada vas posmatra na taj način.

8. Znaju da i žene uživaju u ovoj pozi

Trnjanje o njega tokom penetracije? O, da, u ovoj pozi je to i te kako moguće! I možete da ga dugo i sočno ljubite – po licu, vratu, grudima…

Izvor: Kurir
Foto: Ilustracija/Pixabay

Pogledajte još