ZVEZDA SERIJE "UVOD U ANATOMIJU" PODELILA POTRESNU ISPOVEST: Moj sin nije disao

Tek sada, godinu dana kasnije ona je na Instagramu objavila priču o dramatičnom porođaju koji je imala, a čitavu priču ilustruju potresne fotografije.

Glumica koju pamtimo kao doktorku Izi Stivens iz "Uvoda u anatomiju" je otkrila da je imala težak porođaj i da mali Džošua nije disao kada su ga posle carskog reza izvadili iz njenog stomaka.

Na prvoj fotografiji Ketrin sa stomakom do zuba gleda kroz prozor u snežni pejzaž ispred svoje kuće u Juti. Na drugima je mali Džošua u bolnici, dok je bio prikopčan na različite aparate. Kako je Ketrin objasnila, sve je dokumentovao njen suprug Džoš B. Keli.

- U devet ujutru na današnji dan, pre godinu dana Džoš je snimio ovu fotografiju da bih se sećala koliki mi je stomak bio pre nego što sam otišla u bolnicu na carski rez zakazan za 12 sati. Džošua junior je bio u karličnom položaju preko mesec dana i i dalje se nije pomerio ni centimetar nedelju dana pre termina, pa sam donela odluku da imam carski i bila sam neverovatno nervozna i malo uplašena. Nikada do tada nisam hospitalizovana niti ikada bila operisana, pa nisam imala pojma šta da očekujem. Druga fotografija je napravljena baš pre operacije.

- Pokušavam da izgledam smireno, sabrano. Ošamutili su me, dali mi morfijum i otvorili me. Moja doktorka se borila da ga izvadi jer je stvarno bio zaglavljen unutra i nije bio spreman da napusti matericu. Kada ga je napokon izvukla tačno u 12.33 nije počeo da diše i brzo su mu dali kiseonik i pokrenuli njegova mala pluća.

Glumičin suprug je stajao s njima kada je dečak napokon udahnuo prvi put.

- Tog dana čim sam polako došla k sebi sam privila mog malog čoveka....bio je tako sićušan, nov, tako nežan - napisala je između ostalog Ketrin.

Danas je Džoš neodoljiv i zdrav jednogodišnjak!

Glumica je do sada usvojila dve devojčice - Nalej (8) i Adelaidu (4) sa suprugom Džošom Kelijem, koji je uspešan pevač.

Izvor: Glossy
Foto: Instagram/katherineheigl

Pogledajte još