ALIMENTACIJA JE NAJMANJI PROBLEM: Oko ovoga su se svađali Ana i Rasta!

Oni su postigli dogovor da se sporazumno razvedu, sve dok se nije poteglo pitanje oko kuće koju su zajedno počeli da grade.

Kako Ana i Tara trenutno žive u njenom stanu iz kojeg se Rasta iselio u svoj porodični, oboje su bili zainteresovani za nekretninu nadomak Avale, koja još nije dovršena.

- Rasta je mislio da neće biti problema oko te kuće jer Ana već ima svoj stan, pa je bio uveren da će mu prepustiti taj plac uz novčanu nadoknadu. Sa druge strane, Ana je bila ta koja je forsirala kupovinu tog imanja i mnogo se više uključila u izgradnju kuće i raspored prostorija od njega, pa je i njoj bilo logično da će joj ustupiti kuću. Advokati su pokušavali da ih ubede da nađu neko rešenje da ne bi završili na sudu. Rasti je potreban ovaj prostor, između ostalog i da bi imao svoj studio, koji je ucrtan u plan - kaže izvor blizak nekadašnjim ljubavnicima.

Ana nije htela da komentariše tu priču, ali je njen advokat bio daleko pričljiviji i otkrio je da su Ana i Rasta postigli dogovor i da je pevačica popustila i vilu, koju su pravili zajedničkim snagama, prepustila bivšem suprugu.

- Evo, tu je baš advokatica koja to radi, pored mene. Kad je pravljen sporazum, to je bio tolerantan razgovor u kojem je ona rekla da je ne interesuje nikakva imovina, pošto ima svoj stan. Tako je i ta kuća pripala njemu. Što se tiče alimentacije, ostalo je da on u sporazum upiše iznos, i on je upisao 2.000 evra mesečno - kaže Borivoje Borović.

Izvor: Alo!
Foto: ananikolicofficial/Instagram

Pogledajte još