DANAS MU JE I ROĐENDAN: Boban Rajović čestitao Božić na jedinstven način!

Boban Rajović je jedna od retkih ličnosti sa domaće scene koja svoju karijeru nije uprljala skandalima.

Naprotiv, harizmatični pevač sjajnih vokalnih sposobnosti brižan je suprug i otac, a na svoj rođendan umesto da prima, odlučio je da poklanja.

On je čestitao Božić svima koji danas slave i obradovao najavom nove pesme:

- Srećan Božić svim ljudima katoličke veroispovesti! Sama pomisao na Božić je lepa i po mnogima je najlepši dan u godini, nebitno je l’ jedan ili drugi. Biti rođen na takav dan je jedan veliki dar od Boga. Samim tim, ja osećam veću odgovornost da budem dobar čovek, otac, suprug, brat, prijatelj, kum i sin. I da prema svima budem isti, nebitno koje je vere, nacije i da li je bogat, siromašan ili šta već. U mom poslu, kao javna ličnost, da ne kažem neko ko je popularan je to još teže jer si izložen mnogim većim iskušenjima i situacijama. Nadam se da nikoga nisam povredio u ovoj godini i ako jesam, to je naravno bilo nenamerno. Dobio sam pregršt čestitki. Bilo je i onih koje su mi naterale suze na oči, zato želim da se zahvalim svima počevši od mojih najbližih, pa do moje publike, fanova prijatelja kumova. Mogao bih da ispišem mnogo toga šta mi se sve danas lepo desilo, ali neću da vas gnjavim. Samo želim reći da sreću čine male stvari. Mene su danas usrećile poruke koje osećam da su iskrene. Lepo je imati 46 godina i biti voljen, biti zdrav i naravno voleti. Samo mi je žao što često zaboravim koliko je to lepo. Evo vi ste me danas podsetili. Vi meni danas čestitke i poklone, ja vama autobiografsku pesmu - napisao je Rajović i oduševio fanove.

Srećan Božić svim ljudima katoličke vjeroispovesti🎅🏼 Sama pomisao na Bozic je lijepo i po mnogima najljepsi dan u godini, ne bitno jel’ jedan ili drugi. Biti rodjen na takav dan je jedna veliki dar od Boga. Samim tim ja osjecam vecu odgovornost da budem dobar covjek, otac, suprug, brat, prijatelj, kum i sin. I da prema svima budem isti ne bitno koje je vjere, nacije i da li je bogat siromasan ili sta vec. U mom poslu kao javna licnost da ne kazem neko ko je popularan je to jos teze jer si izlozen mnogim vecim iskusenjima i situacijama. Nadam se da nikoga nisam povrijedio u ovoj godini i ako jesam to je naravno bilo ne namjerno. Dobio sam pregrst cestitki bilo je i onih koje su mi natjerale suze na oci, zato zelim da se zahvalim svima pocevsi od mojih najblizih, pa do moje publike fanova prijatelja kumova. Mogao bih da ispisem mnogo toga sta mi se sve danas lijepo desilo, ali necu da vas gnjavim samo zelim reci da srecu cine male stvari. Mene su danas usrecile poruke koje osjecam da su iskrene.Lijepo je imati 46 godina i biti voljen biti zdrav i naravno voljeti. Samo mi je zao sto cesto zaboravim koliko je to lijepo evo vi ste me danas podsjetili. Vi mene danas cestitke i poklone ja vama autobiografsku pjesmu. Volim vas. Boban M Rajovic❤️ #christmas #brspartanac

A post shared by Boban Rajovic (@rajovicboban) on


Autor: nadlanu.com/V.A.

Pogledajte još