Color Press Grupa posetila Dom za stare "Liman"

Prijatno druženje uz pesmu, razgovor i zakusku, u pravnoj prazničnoj atmosferi, izmamilo je osmehe našim najstarijim sugrađanima, koji su nas i ove godine ugodno dočekali.

Program je započeo nastupom Anje Antić na oboi koja je izvela tri numere, a nakon nje je nastupio hor muzičke radionice "Music Star" iz Beočina.

Prisutnima se obratila pomoćnica direktorice Maja Babić i zahvalila se Color Press Grupi na poseti i tome što misli na korisnike ove ustanove.

Voditeljka Nataša Ilić vodila je razgovor sa Suzanom Mančić i Borivojem Mirosavljevićem, fotografom. Suzana se prisetila svojih početaka na televiziji, muzike koju je volela da sluša, kao i prvih pesama koje je snimila, a zatim i zapevala sa pristunima. Borivoje je govorio o starom Novom Sadu, najlepšim lokacijama za fotografisanje, ali i nekadašnjoj fudbalskoj sceni Novog Sada, s obzirom da je bio dugogodišnji fotograf FK Vojvodine.

Naše domaćice i ove godine su se odazvale pozivu i pripremile zakusku za sve korisnike.

Nakon pesme, razgovora i posluženja, svi smo jedni drugima poželeli prvenstveno mnogo zdravlja u Novoj godini i da se i sledeće ponovo družimo i okupimo.

Pogledajte još