BOŽIĆNA KRALJICA: Maraja Keri je samo na ovoj pesmi zaradila 60 miliona dolara! (VIDEO)

U ovih nekoliko dana ova pesma je najslušanija na muzičkom servisu Spotifaj i nalazi se na vrhu liste 13 najpopularnijih božićnih pesama.

Do kraja novembra ove godine "All I Want for Christmas Is You" preslušana je 210 miliona puta, a najviše se, nije teško pretpostaviti, sluša tokom praznika.

Zanimljivo je da je pesmu "All I Want for Christmas Is You" Maraja napisala za samo 15 minuta. Pomoć u snimanju i produkciji pesme pružio joj je muzičar i producent Volter Afanasijef. Pesma se našla na prvom Marajinom božićnom albumu "Merry Christmas" koji je objavljen 1. novembra 1994. godine.

Američki muzički magazin "Roling stoun" uvrstio je "All I Want for Christmas Is You" na svoju listu 15 najvećih pop i rok božićnih pesama. Pesma je devedesetih bila najslušanija i u Velikoj Britaniji.

Zbog velikog uticaja koji je Maraja Keri ostvarila zahvaljujući ovoj pesmi, pevačica je proglašena kraljicom Božića. Keri je pre 12 godina izdala i knjigu za decu zasnovanu na pesmi, koju je uspela da proda u 750.000 primeraka.

Izvor: Klix.ba
Foto: Printscreen/Youtube

Pogledajte još