BEZ BEBE NIGDE: Ana Nikolić vodi petomesečnu ćerku na doček Nove godine!

Foto: Instagram/ananikolicofficial
0

Pevačica će zakupiti apartman u hotelu u kojem nastupa u novogodišnjoj noći, a od njega će napraviti pravu novogodišnju bajku, pa će sa ćerkom Tarom biti sve do izlaska na binu.

Ana Nikolić odlučila je da se ni na minut ne odvaja od petomesečne ćerkice Tare, koju će povesti sa sobom i na novogodišnji koncert koji će održati u prestoničkom hotelu. Anin plan je da nekoliko sati pre nastupa dođe u apartman sa ćerkicom i dadiljama i da sve vreme bude sa njima. Želi da od apartmana napravi pravu novogodišnju bajku, sa novogdišnjom jelkom i prazničnim motivima.

Ana će apartman urediti u bebi-stilu i sa mnogobrojnim novogodišnjim motivima. Sve vreme će biti zajedno sa ćerkicom, a pošto je nahrani i uspava, pola sata pre ponoći sići će u salu u kojoj nastupa kako bi otpočela spektakularan koncert. Ana želi da sa ćerkom isprati staru godinu, a da se u novoj probude jedna pored druge. Ona se nada da joj se ovaj plan neće izjaloviti i da će sve biti kako je zamislila – kaže izvor blizak.

Dok Ana bude nastupala u hotelu, ali i u klubu, o maloj Tari će brinuti dadilje. Pevačica će se, nakon što sa gostima bude dočekala 2018. godinu, vratiti kod svoje ćerke, piše „Blic“.

Ana ne želi da Tara oseti odustvo majke i jako joj je bitno da bude sa ćerkom tokom svih faza njenog odrastanja. Ne želi da Tara raste bez nje i zato se trudi da sa njom provodi svaki trenutak. Naravno, i njen nekadašnji partner Rasta ćerku može da viđa kad god poželi. Bebi su potrebni i otac i majka i takav su dogovor reper i pevačica postigli – završava izvor.

Izvor: Alo.rs/Blic

Foto: Instagram/ananikolic_official

Slični članci

Ostavite komentar

Your email address will not be published.