Marija Šerifović i „Plavi orkestar“ na Trgu Vladimira i Kosare u Baru

0

Višednevni „Novogodišnji hepening“ Turističke organizacije Bar večeras na Trgu Vladimira i Kosare nastavlja nastup barskih pop-rok muzičara.

Od 19 sati, Barane će zabavljati Ema Čivović, Nemanja Bogićević, Tata Mata bend, Grim bend, Andrea Demirović, te na samom kraju Gula i Katapult. U sklopu hepeninga, na trgu je danas u podne održan dečiji program u kojem su nastupili Habanera i Rajko Joličić.

Program na trgu u nedelju 31. decembra u 12:00 otvara koncert „Klasika u podne“ na kojem nastupaju hor Antivari i dirigent Miro Kruščić, te soprani Aleksandra Vojvodić-Jovović i Bojana Pejanović.

U 21:30 počinje nastup barskog rok benda „Akademia“, a potom na pozornicu stupa Marija Šerifović sa čijim će hitovima na trgu Barani i njihovi gosti dočekati 2018.

Uz zvuke „Silent night“, „Libertango“, „Ave Maria“, „Con te partiro“, „O sole mio“ uživaće posetioci i turisti koji su se odlučili da Novu godinu sačekaju u Baru. Lepo vreme i miris mora, okićeni grad, puni trgovi učiniće da ovo bude najlepši doček u regionu.

Barane i njihove goste će za reprizu zabavljati „Plavi orkestar“.

Više detalja saznajte OVDE!

Slični članci

Ostavite komentar

Your email address will not be published.