JEDINA NOVOGODIŠNJA ŽELJA! Seka Aleksić: U 2018. želim još jednu bebu

Pevačica kaže da joj je godina na izmaku donela mnogo toga lepog na poslovnom i ličnom planu. Objavila je novi studijski album "Koma", održala mnogobrojne nastupe, ali naglašava da je kruna njene sreće porodica i svaki trenutak proveden sa suprugom Veljkom i petnaestomesečnim sinom Jakovom.

- Ovu godinu pamtiću po prvoj reči koju je naš sin izgovorio, njegovom prvom koraku, svakom osmehu i ispruženoj ručici - kaže, za "Novosti", Seka Aleksić.

- Sve mi je to donela ova godina, a na profesionalnom planu novi album, koji je publika fantastično prihvatila. Zadovoljna sam svojim životom u potpunosti i zahvalna Bogu što mi je omogućio sve ovo u čemu sada uživam. Kada je reč o željama za narednu godinu, one su vezane za porodicu, a u profesionalnom smislu da nastavim da opravdavam poverenje koje mi publika poklanja.

Kako gledate na život otkako ste dobili dete?

- Nema majke koju dolazak deteta na svet ne promeni, bar malo, i to u najpozitivnijem smislu. Po prirodi sam veoma odgovorna, ali rođenjem deteta to je postalo izraženije. Emocije su snažnije, a razumevanje dublje. Poslednjih godinu dana postala sam smirenija, što zbog uloge majke, tako i zbog zrelosti koju donose godine. Promenili su se prioriteti. Sada su Jakov i obaveze oko njega važnijem od svega.

Ranije ste govorili da vam je jedina želja da se ostvarite kao majka. Imate li još želja?

- Imala sam sreću da mi se sve želje ispune, ali to ne znači da i dalje nemam ciljeve čijem ostvarenju težim. Ciljevi nas podstiču da napredujemo i da budemo bolji. Život bez njih nije ispunjen.

Kako ste suprug Veljko i vi podelili obaveze oko deteta?

- Ne delimo ništa, nego u svemu zajedno učestvujemo. Suprug se odlično snašao u roditeljskim obavezama, mada u to nisam ni sumnjala. Nekada Jakova kupa on, a ja mu pomažem, nekada je obrnuto. Takva je situacija i kada je reč o presvlačenju i svim ostalim obavezama oko deteta.

Jedna ste od retkih poznatih ličnosti koja je javno progovorila o veštačkoj oplodnji i borbi za potomstvo?

- To sam učinila sa ciljem da ohrabrim sve žene koje žele potomstvo, a možda se opterećuju predrasudama. Ako je moja priča pomogla nekim ženama da se odluče na taj korak i dobiju potomstvo, a znam da jeste, onda me to čini neizmerno srećnom. Mnogo njih mi se javljalo i rado sam podelila svoja iskustva sa njima. Uvek ću to činiti.

Planirate da se ponovo podvrgnete vantelesnoj oplodnji, da li priželjkujete devojčicu?

- Pol, zaista, nije važan. Bitne su volja i želja da se porodica proširi, a to svakako postoji, sve ostalo je u Božjim rukama.

Izvor: Novosti
Foto: seka_aleksic/Instagram

Pogledajte još