PREPORUKA NEDELJE: Saša Kapor - serija, restoran, film, knjiga, predstava

Njegov talenat, kao i emotivno i uverljivo izvođenje numera muzičkih velikana izdvojilo ga je iz mnoštva drugih, te se zahvaljujući podršci publike i hitovima koje je počeo da niže pozicionirao kao nezamenjiv.

Od momenta kada je sa koleginicom, pevačicom Nikolinom Kovač uplovio u ljubavnu vezu, a potom i u brak, njegov privatan život je pod lupom javnost. Ipak, Saša ne haje mnogo za to i nastoji da sve, kako male, tako i velike stvari koje čine njihov svakodnevni život sačuva samo za sebe. Kako sam kaže, iako su i on i Nikolina deo estrade, nastoje da ne žive takav stil života.

Saša je neprikosnoveni pozitivac, važi za čoveka koji bez bojazni govori ono što misli, trenutno radi na novim projektima i promociji postojećih singlova, a ističe da uživa u trenucima provedenim u krugu porodice, naročito u onima kada može da podetinji igrajući sa se sinom Nikolajem. Sa čitaocima našeg portala danas rado deli svoje preporuke iz pet oblasti.

Foto: Promo

SERIJA “UBICE MOG OCA”

- Serija koja je ostavila veliki utisak na mene i generalno na društvo uopšte jeste “Ubice mog oca” koja je nedavno ponovo počela sa emitovanjem nove sezone, i ja sam je zaista jedva čekao. Zbog prirode posla ne mogu uvek epizodu da odgledam u tačnim terminima kada se prikazuje, ali obavezno to učinim kasnije, i zaista svaka čast našim glumcima, počev od Vuka Kostića pa nadalje.

www.facebook.com/UbiceMogOca/

Foto: Promo

RESTORAN “DASH”

- Restoran u kome provodim sve svoje slobodno vreme sa porodicom i prijateljima je restoran “Dash” koji se nalazi na Voždovcu, i koji odiše elegancijom, gostoprimstvom i vrhunskom kuhinjom. Zaista moja topla preporuka za sve.

www.restaurantcaffebar.com

FILM “FLIGHT”

- “Flight” sa Denzel Vošingtonom je sjajna preporuka za ove zimske dane. Reč je o jednom trileru koji govori o pilotu koji svojim pogrešnim postupkom može da ugrozi živote drugih. Poučan je film, jer se svako od nas nađe u nekoj takvoj situaciji, i u svakom smislu utiče na segment buđenja svesti.

www.imdb.com

Foto: Promo

KNJIGA “PUT ISTINA I ŽIVOT”

- “Put istina i život” je knjiga kojom se svaki put oduševim i uvek joj se rado vraćam. Ona govori o Isusovom životu i njegovih jedanaest apostola. Nju nazivaju i Biblijom u malom.
www.delfi.rs

Foto: Promo

PREDSTAVA “JAZAVAC PRED SUDOM”

- “Jazavac pred sudom” je predstava koju toplo preporučujem. Daje se 11. januara u Beogradskom dramskom pozorištu. Svi koji su čitali Kočićevu pripovetku koju je on napisao dok je jos studirao u Beču oduševiće se. Malo satire u ove zimske dane nije na odmet.

www.bdp.rs

Autor: Marija Milošević
Foto: Privatna arhiva

Pogledajte još