KATARINA ŽIVKOVIĆ NAKON OPTUŽBE DA JE U "ZADRUZI" ZAVODILA SLOBU: Razumem Lunu, ali ako je ljubav prava, ja im želim da ostanu ceo život zajedno

Kaže da se prilično uozbiljila, te da joj je drago što od kolega nailazi samo na pohvale i misli da je za to zaslužna činjenica što nije nimalo sujetna.

Šta je tvoj najveći porok?

- Moj porok je ljubav! I cigarete između ostalog da se ne foliramo sada.

Ranije te bio glas da voliš da popiješ koju više. Jesi li batalila alkohol?

- Od mene su mediji napravili alkoholičarku, jer kada god bih uzela čašu u ruku, oni bi napisali kako sam mrtva pijana. Daleko od toga, nikada nisam bila alkoholičarka, volim kad izađem, da se opustim i nazdravim, ali kući odem na dve noge, kulturno i bez skandala ili ne daj Bože pamćenja!

Lunu i Slobu porede sa tobom i Banetom dok ste bili na "Farmi"?

- Glupo je praviti takva poređenja! Mi smo bili priča za sebe, kao što su oni sada.

Da li veruješ da mogu da vam pomute popularnost koju ste vi tada imali?

- Gledam na to kao nešto zaista lepo. To što se desilo i što je trajalo pet godina bilo je jako lepo, neverovatno je kako je to propraćeno od strane medija i koliko su ljudi bili fascinirani nama. Bilo je kao španska serija.

Da li si u kontaktu sa Banetom?

- Nisam, nas dvoje smo se rastali, nastavili svako svojim putem, nikada javno nismo iznosili prljav veš kao što to mnogi rade posle raskida. Ja mu želim svu sreću u životu i znam da i on meni želi isto. Kada je postao tata, ja sam mu prijateljski čestitala i to je to, ne znam čemu potreba da nas i dalje povezuju!

Luna je ljubomorisala jer si navodno flertovala sa Slobom kada si bila gost na žurki?

- Imam razumevanja za njih, za nju, za njene godine. To je zatvoren prostor i ja sam u njenim godinama bila u rijalitiju i neke svoje postupke ni danas ne razumem. Niti sam se muvala sa Slobom, niti je bilo razloga da bilo ko bude ljubomoran na mene! Ako je ljubav prava, ja im želim da ostanu ceo život zajedno.

Šta misliš o Kiji i tome što je ušla u rijaliti?

- Mislim da je napravila šou i da se njenim ulaskom desilo nešto što do sada nigde ni u jednom rijalitiju nije zabeleženo. U svakom slučaju je gledaocima rijalitija to super!

Izjavila si da nikada ne bi bila sa zauzetim muškarcem. Znači li to da nisi imala oženjene?

- Nisam i neću nikada imati. Ako je neko zauzet ili oženjen, ja bih u njegovom životu bila suvišna, bila bih treća. A kako da nekom budem na nekom drugom mestu kada sam sebi uvek, ali uvek na prvom. To je apsolutno nemoguće!

Da li bi bila u vezi sa nekim radi marketinga kao neke tvoje koleginice?

- Ne! Uglavnom su frajeri bili sa mnom ‘u vezi’ zarad marketinga. Ko god da stane pored mene ili sasvim slučajno ili namerno, i znani i neznani, drug ili brat, mediji ga povežu sa mnom, proglase mojim frajerom i taj se proslavi. Pošto ne želim da više bilo kome poklanjam besplatnu reklamu, ozbiljno sam počela da vodim računa o tome sa kim se družim, gde izlazim...

Da li si osim grudi radila još nešto od estetske hirurgije?

- Ništa više. Zadovoljna sam sada, kada budem mislila da treba još nešto da dodam, neću to kriti.

Kada se osvrneš, kakva ti je bila 2017. godina, kaješ li se zbog nečega?

- Ne, ne kajem se, sve svoje greške sam oberučke prihvatila i zavolela da kad bih vratila vreme mislim da bih opet sve isto uradila!"

Razmišljaš li o udaji i bebi?

- Ne još uvek. Sada mi je promocija albuma broj jedan, mlada sam, ima vremena da se ostvarim i kao supruga i majka.

Izvor: Kurir.rs/Star
Foto: katarina2789/Instagram

Pogledajte još