NOVA SVAĐA! Sloba i Luna bacali flaše i urlali jedno na drugo: Završili smo zauvek!

Sukob je počeo kada je Sloba prebacio Luni da je o njemu pričala po Beloj kući da je agresivac, što je potvrdio i Milan Milošević.

Luna je odmah planula, počela da baca flaše i rekla Milanu da više ne želi sa njim da razgovara.

- U pi*ku materinu! Jesi sada završio?! Agresivac si, najgori! Mrzim te! Ne volim te! Da li ti je sada lakše? Ne volim agresivce, nećemo biti zajedno! Završili smo! Skloni mi se! - vikala je Luna, a onda joj je Sloba zapretio.

- Ako odeš sada ovog trenutka, završili smo zauvek! Bogom ti se kunem - govorio je Sloba Luni.

Nakon ovoga Luna se obukla i otišla na farmu, gde je plakala. Nedugo potom do nje je došao Sloba, ali ona je odbijala da razgovara sa njim, te je usledila nova svađa.

- Da li ti stvarno misliš da je Kija meni bitna i da je ona mene smirila? - pitao je Radanović Lunu, a ona mu odgovorila da ne misli tako nešto.

Onda su ponovo potegli priču oko toga kako je Luni teško otkako je Kija ušla u kuću i napala je Slobu da on ne zna kako se ona oseća.

- Niko ne zna kako je meni otkako je ona ušla - urlala je Luna.

- Ispala si glupa! Ti si ta koja se druži sa njom! Šta zbog mene? Ja sam prvi rekao da ne treba da se družiš sa njom! Boli me ku***! Ti treba sa njom da imaš korektan odnos, a ne da se družiš! - vikao je Sloba i dodao da je promenio svoj život iz korena da bi bio sa Lunom.

- Nije ona problem! A ti što od mene hoćeš da napraviš da sam ja ljubomorna budala, to je tvoj problem - urlala je Luna.

Kako se završio njihov sukob, pogledajte na snimku.

Izvor: Alo!

Pogledajte još