SEKA PROGOVORILA O SUKOBU SA DAROM: Nije mi jasno zašto to radi!

Naime, na Instagramu se pojavila informacija da su se Seka i Dara potukle, posle čega je Aleksićeva to negirala u potpunosti.

- Jedan dan sam ušla na Instagram i videla da smo se Dara i ja potukle. Nije to apsolutno istina. Već sam rekla da Dari jeste krivo i jeste ljuta što ima koncert u Areni iako meni nije jasno zašto. Ja se isključivo radujem kada neko od mojih kolega ima koncert u Areni, kao što se radujem što ima i Dara i Pejović, Matić i Lukas, kad god neko ima koncert meni je drago, znači da zaslužuje da će da je napuni i da treba da se bave organizacijom, reklamom i svim ostalim. To je izuzetno velika stvar - rekla je Seka u najnovijoj epizodi emisije "Premijera".

Seka je dodala da ne vidi razlog zbog kojeg bi se Dara naljutila s obzirom na to da su i još neke kolege sa estrade najavile svoj koncert u tom periodu.

- Ja sam baš rekla da mi nije jasno što se ne ljuti na druge kolege. Saletu Matiću je već krenula reklama, poklopiće se i sa mojom, sa njenom. Pejoviću će takođe krenuti reklama, ona je tamo negde u aprilu, tako da ne vidim razlog što se ljuti na mene.

Koncert je, inače, prvo zakazan za 14. februar, ali je zbog praznika u dogovoru sa svojim suprugom, koji je ujedno i organizator događaja, pomeren za april. Međutim, njena koleginica Dara Bubamara ipak se naljutila, čime je izazvala buru komentara na Instagramu u vezi sa njenim sukobom sa Sekom.

Njih dve se u privatnom životu druže, ali i pored toga, Dara je pokazala negodovanje i ljutnju zbog najavljenog koncerta, što Seka ne vidi kao veliki problem.

Izvor: Pink.rs
Foto: seka_aleksic/darabubamara_official/Instagram

Pogledajte još