STRAŠAN ČIN: Zorica se osvrnula na vezu Slobe i Lune i nije mogla da prestane sa uvredama! (VIDEO)

0

Osim majke Gordane, majke Teodore Džehverović, i Bojana, brata Baneta Čolaka, gošća u studiju „Zadruge“ je i pevačica Zorica Marković, koja je u jednom momentu oplela po Luni Đogani i Slobi Radanoviću

Dok je komentarisala odnos Baneta Čolaka i Nene Petrović, koju su nekada bili veoma bliski, Zorica je rekla kako tu ne vidi ništa loše i da je mnogo gore ono su oženjeni pevač i njegova devojka uradili pred milionima.

Najgori su ovo dvoje, što šalju loš primer i što se obrukaše. To je tek katastrofa. Ja sam davno rekla, to je strašan čin. Da nisam bila tamo, ne bih njihov život komentarisala, a pošto sam deo ove priče, daću sebi za pravo da komentarišem, pa neka se ljuti ko god hoće. Ovo je dno dna! Mogli su napolju da rade šta god hoće – rekla je Zorica.

Podsetimo, Luna i Sloba dan ranije žestoko su se posvađali, a između ostalog razlog je bila i pevačeva supruga Kristina Kockar, zbog čega je Luna bacala flaše, plakala i vikala. Kada je videla da im je nastavak veze doveden u pitanje, Đoganijeva je spustila loptu i otišla u krevet kod svog momka da mu se izvinjava.

Izvor: Kurir.rs
Foto: Printscreen/Youtube

Slični članci

Ostavite komentar

Your email address will not be published.