SAŠA KOVAČEVIĆ KRIJE DEVOJKU KAO ZMIJA NOGE: Napokon sam našao srodnu dušu i nekog ko razume moj posao!

- Bila mi je čast i zadovoljstvo što sam mojim Zemuncima prvo čestitao Novu godinu, a nakon toga porodici i prijateljima - kaže Saša, kojeg teško možemo da zamislimo kao tipičnog Zemunca devedesetih godina kada su se nosile upasane trenerke, kajle, metalni kaiševi i ostali rekviziti.

- Kakav bih bio Zemunac da nisam imao te faze. Jeste da je bilo davno, pre petnaestak godina. Nisam baš nosio trenerke sa kajlom, ali sam imao deblji zlatan lanac i narukvicu, kao i frizuru, što bi se žargonski reklo, “na opasno” - kroz smeh se priseća Kovačević koji uveliko sprema trpezu za Božić.

- Svake godine ga slavimo kod mene u stanu porodično, ponekad nam se pridruže ujak ili tetka, ali svakako ga slavimo u miru i sreći. Moj mali kumić mi je već godinama položajnik, nadam se da ni ove godine neće izostati i narušiti tradiciju. Očekivaću ga, kao i kumicu - kaže pevač i obećava da će kum odrešiti kesu.

Saša priznaje da voli iz česnice da izvuče kovanicu.

- Nema tu ravnopravne borbe, već kakva ti je sreća u tom trenutku, ali se trudim da namirišem sa koje je strane novčić. Bilo je godina kada mi je polazilo za rukom, ali i onih kada nije. Da li će brat, majka ili ja dobiti novčanicu dođe na isto. Bitno je da ostane u kući, a lako ćemo podeliti. Kod nas novac služi samo da nam olakša život koliko je moguće, nismo nikada gledali ništa kroz finansije - tvrdi Kovačević koji pripada onoj grupi ljudi koji umeju da štede.

- Roditelji su nas vaspitali tako da treba da naučimo da štedimo kako bi sutra mogli svoje želje da ispunimo. To se vidi i kroz moju karijeru. Novac koji sam zaradio nije protraćen već je uložen u prave stvari. Ne želim dinara kada je karijera u pitanju i za putovanja, to su moja dva zadovoljstva.

Saša već izvesno vreme uživa u romansi sa Zoranom Tasovac, ali se s njom do sada nije pojavljivao u javnosti i o njoj vrlo šturo priča.

- Generalno, želim da ovu vezu što više sačuvam od javnosti upravo iz razloga što sam jako srećan i ispunjen, pa ne bih to da kvarim. Smatram da je lepše da privatan život koliko mogu, a ne mogu potpuno, sačuvam za sebe. To mi je i neko iskustvo koliko sam na javnoj sceni, nekih 15 godina, pokazalo da neke stvari treba zadržati za sebe - objašnjava Saša i dodaje da njegovoj devojci nije lako da se navikne na njegov način život.

- Znam da je teško naći srodnu dušu i ko će potpuno razumeti moj posao, naročito u današnje vreme. Smatram da sam našao lepšu polovinu i nekoga ko razume moj način život.

Kovačević kaže da je svestan svojih mana.

- Imam mana koliko želiš, ali sve su mi simpatične. Neorganizovan sam do bola, osim kada je posao u pitanju, kasnim i verujem ljudima preterano. Ulazim otvorenog srca u svaki odnos i to mi je greška jer napravim lošu procenu oko nekih ljudi, ali šta da radim - pomirljivo kaže pevač koji nije od onih koji kažu da sujete nema na estradi.

- Sujete je bilo i biće, čak i mimo naše branše. Osećao sam je kao što su je verovatno i moje kolege osećale - priča Saša, kojem je vera pomogla da ostane normalan na estradnom nebu.

- Vera ima veliku ulogu u mom životu. Ona mi je najveći pokretač da živim normalno.

Izvor: Kurir/Puls
Foto: sashakovacevic/Instagram

Pogledajte još