KLOI KARDAŠIJAN: Članovi porodice govorili su mi da ih sramotim, bila sam jako povređena

Mnogi fanovi porodice Kardašijan poistovećivali su se s njom, ali sve se promenilo krajem 2016. kad je drastično smršala i posvetila se ozbiljnim treninzima.

Kloi je nedavno potvrdila glasine da je prvi put trudna s košarkašem Tristanom Tompsonom, a sad se otvorila i o svojoj borbi s težinom i izgledom.

A post shared by Khloé (@khloekardashian) on

- Rekli su mi da moram da smršam jer moj izgled šteti Kardašijan brendu. Shvatam da je taj komentar bio povezan s poslovnom stranom naše porodice, ali jako me je povredio - rekla je Kloi. Ipak, to nije bio razlog zbog kojeg je smršala.

- Nakon razvoda počela sam da vežbam jer tako nisam razmišljala o svemu što se događa. To mi je stvarno trebalo jer inače jedem kad me preplave emocije. Čim mi je teško, uzmem neku brzu hranu da se utešim. Uskoro sam počela da primećujem da je telo počelo da mi se definiše pa sam nastavila sa vežbanjem. Rezultat je bio telo koje sada imam - rekla je Kloi, koja se krajem 2016. razvela od košarkaša Lamara Odoma nakon sedmogodišnje ljubavi.

A post shared by Khloé (@khloekardashian) on

Danas kaže da se kao trudnica oseća bolje nego ikad u svom telu, ali i da je porodici oprostila sve komentare o svom izgledu.

Izvor: Glossy
Foto: Instagram/khloekardashian

Pogledajte još