LAGUNA PREDSTAVLJA: „Par iz susedstva“ - Šari Lapena

Foto: Promo

Dobra vest za sve ljubitelje psiholoških trilera – u prodaji je novi roman pod nazivom „Par iz susedstva“. Roman koji je prodat u preko pola miliona primeraka nalazi se na svim bestseler listama. Šari Lapena je napisala uzbudljivu priču o paru čija je beba nestala iz njihovog doma u Njujorku.

Na prvi pogled, En i Marko Konti kao da imaju sve – brak pun ljubavi, divnu kuću i predivnu šestomesečnu ćerkicu Koru. Međutim, jedne noći, dok su na zabavi kod prvih suseda, Kora nestaje. Sumnja odmah pada na roditelje. No istina je mnogo složenija.

Razbaku, nepristrasnom, pronicljivom inspektoru koji vodi slučaj otmice, jasno je da bračni par nešto krije. Uskoro i njih dvoje sami otkrivaju dobro skrivene tajne onog drugog. Sledi strašna priča o prevari, dvoličnosti i neverstvu koja će vas držati u napetosti sve do konačnog šokantnog preokreta.

Nakon uzbudljivog niza događaja Lapena iz rukava izvlači još jednog keca – poslednje, vešto smišljeno iznenađenje. Triler sa izvanrednim završetkom i poslednja rečenica koja je ubistvena.

„Par iz susedstva“ je prvi triler autorke čija su se dela našla u užem izboru za Književne nagrade CBC-ja, a 2004. godine osvojila je nagradu „Great Toronto Literary Project“.

Knjigu „Par iz susedstva“ možete pronaći u svim knjižarama Delfi, Laguninim klubovima čitalaca, online knjižari www.delfi.rs i na sajtu www.laguna.rs.

Pogledajte još