HOROSKOP STARIH SLOVENA: Nepogrešiv - otkriva vaš pravi karakter!

01.03. - 10.03. Mak

Od vaše lepote i šarma nemoguće je obraniti se, a kada se čovek jednom nađe u vašem zagrljaju, ne može pobeći. Život vam nije lak, često i vrlo trnovit, ali vi uvek uspevate da se izvučete i prebrodite sve nedaće. Za vas je najvažnije da verujete u sebe i svoje sposobnosti, što će vam pomoći da postignete uspeh.

11.03. - 20.03. Ljiljan

Vaša odlika je suptilni šarm i prefinjena osećajnost. Negativne osobine su vam prevrtljivost, tajanstvenost i nepredvidivost, što vrlo često može zbunjivati ljude. Spremni ste da ostvarite svoje ambicije, bez obzira na prepreke, pa vam ljudi čak i zavide na tome.

21.03. - 31.03. Naprstak

Vrlo ste odlučna osoba, čiji mozak radi s tačnošću računara i pronalazite rešenja i za najteže probleme. Možete predvideti i nekoliko koraka unapred. Ne mogu vas uhvatiti nespremne, ali postoji mogućnost da će vam upravo umne sposobnosti vremenom oslabiti. Skloni ste jakim glavoboljama.

01.04. - 10.04. Magnolija

Sujeta i sveprisutna želja za pobedom je jedna od vaših najvažnijih karakteristika. Navikli ste da uvek budete prvi u svemu. Cenite tuđa mišljenja, ali na kraju uvek učinite ono što vi smatrate da je najbolje. Ipak, vaša pozicija u društvu je neizvesna upravo zbog vaše suzdržanosti prema dobrim savetima.

11.04. - 20.04. Hortenzija

Druželjubiva ste, optimistična, velikodušna i saosećajna osoba, a mana vam je što volite puno da trošite. Upravo ta mana može biti vrlo iritantna osobama koje vas okružuju. Vrlo često slavite nešto, volite da darujete i častite ljude. Retko ćete se žrtvovati za dobrobit dugog.

21.04. - 30.04. Dalija

Uvek tražite zlatnu sredinu u bilo kakvoj situaciji. Sreća vas prati kroz život i većina stvari vam polazi za rukom, a mana vam je što imate vrlo visoko mišljenje o sebi, što vam ponekad može zasmetati da realno sagledate situaciju. Nemojte imati previše poverenja u sudbinu niti u poslovnom niti u privatnom planu.

NASTAVAK NA SLEDEĆOJ STRANI!

Pogledajte još