HOROSKOP STARIH SLOVENA: Nepogrešiv - otkriva vaš pravi karakter!

03.09. - 11.09. Karanfil

Nije lako naći osobu kao što ste vi! Smelu, s toliko jasnim i jednostavnim motivima. Uvek štitite slabije od sebe, a spremni ste da se žrtvovujete za dobrobit drugih. Znate da budete prilično tvrdoglavi i kada niste u pravu. Imate vrlo snažan karakter koji privlači ljude.

12.09. - 22.09. Lepa Kata

I kada se nalazite na samom dnu i osećate nagore, uspevate da budete nasmejani. U svoju okolinu unosite radost, cenjeni ste i u poslovnom i privatnom aspektu. Vaš optimizam prelazi na druge ljude. Vi ste prirodno vedra osoba.

23.09. - 03.10. Vres

Vi ste osoba poznata po prefinjenom ukusu i lepim manirima. Imate vrlo široko znanje i vrlo ste dobar i predani radnik. Znate da cenite svoje veštine i vrlo ste dobar prijatelj onima do kojih vam je stalo. Izdržljivi ste i tolerantni.

04.10. - 13.10. Kamelija

Iza vaše prefinjene i otmene pojave krije se čvrst karakter, a kada želite možete da budete jako tvrdoglavi. Za žene kamelije može se reći da imaju muške osobine odlučnosti. Imate umetničke sklonosti i vrlo razvijenu maštu.

14.10. - 23.10. Jorgovan

Jorgovan je simbol svežine, nevinosti i večne mladosti. Zbog toga i vama mnogi zavide na izgledu i vitalnosti. Ukoliko imate ljubomorne suparnike, najbolje ih je ignorisati. Atraktivnog ste izgleda, uvek prijatnog ponašanja, volite da pomažete drugima. Volite da prigovarate, što zna da naljuti vaše najbliže.

24.10. - 02.11. Frezija

Vi ste neustrašivi, uporni i vrlo tvrdoglavi i čak do te mere da nekom nanesete bol. Međutim, okolina vas smatra simpatičnim, što vam pomaže u mnogim slučajevima, posebno na poslu. Upravo tu naklonost okoline uspevate da iskoristite u svoju korist, ali i kako biste poboljšali svoju ličnost.

NASTAVAK NA SLEDEĆOJ STRANI!

Pogledajte još