HOROSKOP STARIH SLOVENA: Nepogrešiv - otkriva vaš pravi karakter!

03.11. - 12.11. Orhideja

Vi ste vrlo tajnovita i misteriozna osoba, pa se ljudima ponekad može učinti da ste u oblacima, pa vas ne razumeju. Treba više da se krećete u društvu kako biste ispunili sve svoje potencijale. Vaše neprestane sumnje mogu vas dovesti u neprijatnu poziciju s nadređenima i kolegama. Ali, najčešće nemate problema u savladavanju poteškoća. Izvrsni ste ljubavnici u krevetu.

13.11. - 22.11. Božur

Vi ne morate da se brinete za zdravlje, niti da vam mogu naškoditi neki spoljni uticaji. Morate da poradite na samokontroli, posebno što se tiče pričanja o ličnim planovima. Imate izraženu intuiciju, pa nije neobično da su božuri psiholozi, proroci, travari i vidovnjaci.

23.11. - 02.12. Gladiola

Ne možete da se pohvalite brojnim talentima, ali ste vrlo marljivi u poslu koji radite i vrlo ste pouzdani. Pod pravim vođstvom možete puno toga postići, ali bez obzira na sve, zadržaćete svoju skromnu narav. Ljudi imaju običaj da vam se poveravaju, jer uvek znate da date dobar savet, pa vas zbog toga i poštuju.

03.12. - 12.12. Maslačak

Volite pažnju drugih i možete biti i preterano ekstravagantni. Što ste više u javnosti imate više mogućnosti za uspeh i vrlo ste dobri u obavljanju profesionalnih zadataka. Volite prirodu i toplinu.

13.12. - 22.12. Lotus

Lotus je simbol čistoće. S obzirom na to da imate specifičan način razmišljanja, možete postići mnogo stvari. Ali, trebalo bi da poradite na fleksibilnosti u odnosima s bližnjima. Često ste puni ideja koje nikada ne ostvarite.

23. 12. - 31.12. Runolist

Osobe koje su rođene u znaku runolista dobri su prijatelji, pa ste vrlo pouzdana osoba. Mirni ste i taktični, ali uvek imate sve pod kontrolom. U poslu ćete napredovati tek u drugoj polovini života. Iako ste mirni, kada ste isprovocirani znate da pokažete i svoju drugu stranu.

Izvor: Atma.hr
Foto: Ilustracija/Pixabay.com

Pogledajte još