KRALJ PROPADANJA: Nemanja Stevanović pokazao koliko se vežbanje u teretani isplati! (VIDEO)

Naime, Nemanja je u nekoliko navrata izjavio da je Maši i mama i tata, ali da mu ništa ne pada teško i da je svaki svoj slobodan trenutak podredio najmlađoj članici porodice.

Prisetimo se, pevač je nakon raskida sa Milenom Ćeranić uplovio u ljubavnu romansu sa Jelenom Filipović, venčali su se 1. marta 2014. godine, a u julu mesecu iste godine dobili su ćerkicu Mašu.

Kako će Maša ove godine napuniti četiri godine, došlo je vreme da se nekadašnja "Zvezda Granda" ponovo vrati svojoj prvoj ljubavi- muzici, i nakon dužeg vremena on se publici predstavio klubskom pesmom "Pusti me" koju je i ekranizovao a od nedavno je i stalni član ovogodišnje postave žirija u trećoj sezoni takmičenja "Neki novi klinci!"

Kako bi bio spreman za nove projekte i nastupe koje ga očekuju Stevanović provodi i po nekoliko časova u teretani a ovaj put nas je oduševio video snimkom iz iste. Pored toga poznati tata stiče kondiciju i uvek je spreman na igru do sitnih sati sa svojom mezimicom koja je i te kako hiperaktivna i treba ispatiti svaki njen korak. Nemanja je svoje telo doveo do savršenstva, svaki mišić je na svom mestu a pogledajte kako izgleda jedan njegov trening.

Autor: Nadlanu.com/N.P.
Foto: nemanjastevanovic82/Instagram

Pogledajte još