DRUGARICE, PROKLETNICE, ŠTA UČINI TI: Dara moli Seku da pomeri koncert!

Adžićeva je pobesnela jer smatra da joj je koleginica zabila nož u leđa time što je posle nje bukirala najveću srpsku halu, te strahuje da će joj prodaja karata ići loše.

U panici da će pevati u praznoj "Areni", Dara na sve načine pokušava da ubedi drugaricu da pomeri koncert za neki drugi mesec, ali je Seka ostala neumoljiva.

- Dara je prva zakazala koncert za 21. april, a najavila ga je u emisiji "Amidži šou", u kojoj je gostovala baš sa Sekom. Zbog toga se iznervirala kad je čula da je njena najbolja drugarica na estradi odlučila da peva baš u "Areni", i to sedam dana pre nje. Smatra da su dva folk koncerta u razmaku od nedelju dana debakl u najavi, a naročito je zabrinuta kakav će biti odziv publike za njen nastup, koji dolazi na red posle Sekinog. Zbog toga je odlučila da je pozove i zamoli je da pomeri koncert, ali je ova ostala neumoljiva - tvrdi dobro obavešten izvor "Informera".

Dara je najavila da svojim prvim nastupom u "Areni" želi da stavi krunu na 25 godina karijere, ali sada strahuje od totalnog fijaska. Pre nego što je pozvala Seku, pričala je o ovoj temi sa njenim mužem Veljkom Piljikićem, koji organizuje ceo događaj, ali i sa vlasnicima Pink televizije.

- Veljku je rekla da nije u redu što upravo ona minira njen prvi veliki koncert. Potom je kontaktirala i čelne ljude Pinka kako bi probali da ubede Seku da pomeri nastup. Kad ništa od toga nije urodilo plodom, nazvala je direktno Seku i pitala je: "Pa zašto baš nedelju dana pre mene?" Potom ju je bukvalno molila da pomeri datum koncerta - kaže izvor i dodaje da Aleksićeva nije pristala na to.

Izvor: Alo!/Informer
Foto: seka_aleksic/Instagram

Pogledajte još