ZA SVE ONE KOJI VOLE ŽIVOTINJE: Horoskop kućnih ljubimaca

0

Ljudi najčešće traže savet astrologa kada ih muče problemi u vezi s poslom, zdravljem ili ljubavlju. Mnogi vlasnici kućnih ljubimaca sve češće žele da znaju da li je njihov horoskopski znak kompatibilan sa znakom u kojem je rođen njihov mezimac – pas ili mačka. Interesuje ih šta mogu da očekuju od svoje mačke ljubimice ako se omacila u znaku Ovna ili Lava, a šta od psa koji je oštenjen u znaku Škorpije. Zainteresovani su i za to kako će njihov štićenik određenog horoskopskog znaka proći na nekom od takmičenja prilikom izložbi pasa ili mačaka.

Ako imate kućnog ljubimca koji je rođen u znaku Blizanaca, znači da je to veoma druželjubiva životinjica. Mačke koje su pripadnici ovog horoskopskog znaka vesele su i radoznale u svakoj životnoj situaciji. One veoma vole ljude, a podjednako uživaju u tome da se upoznaju, maze i igraju i s drugim kućnim ljubimcima. Ne morate previše da brinete o njenoj bezbednosti ako ste gazda jednoj ovakvoj maci, jer će ona hitro izmaći svakom napadaču. Uvek je željna akcije i zabave i izgleda kao da nikada ne spava. Ova živahna mačka lovi apsolutno sve što se kreće, a omiljeni plen su joj papuče na nogama vlasnika u pokretu. Idealni vlasnici za mačke iz horoskopskog znaka Blizanaca jesu Bikovi i Škorpije.

Ukoliko, međutim, imate mačku koje je rođena u horoskopskom znaku Raka, onda znate da imate jednu veoma emotivnu životinjicu. Ona je veoma nežna i emotivna i grube reči će joj dugo zvoniti u glavi. Zbog njih će vas ignorisati danima. Pomalo je sklona razmaženosti, pa bi trebalo da blagovremeno obratite pažnju na njeno vaspitanje. Što se tiče njenog lovačkog instinkta, pripazite na ribice u svom akvarijumu, jer se ova maca uopšte ne plaši vode. Odlično se slaže s ljudima rođenim u znaku Lava, Vodolije i Škorpije.

Izvor: Krstarica.com
Foto: Pexels/Ilustracija

Slični članci

Ostavite komentar

Your email address will not be published.