MUK U ZADRUZI: Miki ispričao kako mu je umrla majka, a zatim izjavio da predoseća sopstvenu ranu smrt!

Iako je Miki Đuričić prepoznatljiv po svom humoru i po tome koliko je doprineo Zadruzi svojim radom i zalaganjem za Belu kuću, mnogi ne znaju da je on u svom privatnom životu doživljavao stresne situacije koje su na njega ostavile trajne posledice.

Dok su neobavezno razgovarali, on je osetio potrebu da priča o svojim predosećajima koji su se nekoliko puta pretvorili u veliku istinu, pa je tako i potvrdio da će oboleti od neizlečive bolesti baš kada ostvari sve ono za šta je živeo.

Kada ga je Bane Čolak upitao da mu ispriča neki od predosećaja koji su na njega ostavili veliki trag, Miki se prisetio smrti svoje majke koju nikada neće zaboraviti:

- Nikad neću zaboraviti kako mi je umrla majka. Ja inače ne idem po bolnicama kad je tamo neko blizak. Moja majka je bolovala 10 godina od bolesti nedostatka kiseonika. Ona je često bila u bolnici u Novom Sadu i kad dođe kući mi znamo da je ona dobro. Uz neku terapiju ili lekove ona bude dobro godinu dana i posle opet ista priča. I onda tako sestra često zove, kaže majka nije dobro i ja nikad ne odem taj dan, odem sutra ili prekosutra. Mislim, šta joj ja sad mogu pomoći, razumeš, nisam doktor. I poslednji put desilo se da je njoj bilo loše, trebala joj neka maska i ja pošaljem iz Beograda, dao sam nekoj devojčici i rek'o sam "odnesi ovo sestri" i ja zovem posle sestru ona mi kaže da je bolje. Znači u poslednjih 10 godina nisam došao kad mi kažu da je loše odmah tog dana. I ja sam se s nekima dogovarao da idemo u Kupinovo, imali smo neke obaveze i taj dan probudim se negde oko ponoći sav znojav. Ustao, zapalio cigaru i pitaju me šta mi je, a meni nešto, ne znam sta... Ja moram kući večeras, nešto meni nije dobro i zvao sam druga pitao ga "je l' možes da me voziš kući hitno". On kao "nema problema" i stigao, ja ulazim tamo kod keve, ona imala taj aparat, sve super i ugasim svetlo, ćale tu pored pita me što sam došao i ja kao "pa došao sam, ne znam". I sad mi stojimo pored nje, ona tu leži i drži masku i kaže mi: ,,Evo, pre 5 min sam je okrenuo". Rekla mu da ju je zabolela ruka. I mi nastavljamo tu da pričamo 20 minuta pored nje. I u jednom trenutku primetim nešto čudno. Ja joj skinem masku, kad ona ne diše. Znači, to je neki predosecaj. Da li je ona izdahnula kad sam došao ili dok smo pričali, ne znam, ali znam da od tada verujem da postoji neka sila - ispričao je Miki.

Bane i Divna bili su dirnuti svime što su čuli, a onda je Miki dodao da isto tako predoseća da će prerano umreti, pokazavši im promene na svom telu.

A velika mogućnost, po njegovom mišljenju, jeste da će doživeti infarkt.

Izvor: Alo!
Foto: Printscreen/Youtube

Pogledajte još