VOLI VAS VAŠA RAZIJA, GLAVNA RASTURAČICA BRAKOVA: Anabela se oglasila na Instagramu i traži diskvalifikaciju ćerke Lune! (FOTO)

Pevačica je vidno iznervirana i pod velikim pritiskom zbog rijaliti šoua u kom se najviše priča o njenoj najstarijoj ćerki, odlučila da se oglasi na društvenim mrežama i iskaže svoje mišljenje o pričama koje iz dana u dan ne jenjavaju.

Nju je razbesnelo to što ju je jedna novinarka pitala da li je istina da je Luna menjala boju očiju. Izgleda da je to bila kap koja je prelila čašu, a Anabela je osula paljbu:

- Vrhunac ljudske gluposti. Ono kad pomisliš da posle osporenog imena, prezimena, fizičkog izgleda, mentalnog stanja, telefona, više nema šta da ospore, pojavi se ovo. Voli vas vaša Razija, glavna rasturačica zajedno sa svojom ćerkom rasturačicom (nismo mi krive što smo fatalne, pa nas svi hoće), dakle vaša Raza Bukva Đogaj Atijas (izvinjavam se na ovom poslednjem), njemu još niste našli manu. Ljubi majka Raza svoje oko plavo operisano... Luna Đogaj najnepopularnija ćerka, rasturačica najnepopularnije rasturačice majke (koja se 69. puta udavala). Izbacite je napolje, operisala je boju oka i prekršila pravilo Zadruge. Sram vas bilo produkcijo, što je ne diskvalifikujete zbog toga... Živeli vi meni - napisala je, vrlo ironično na Instagramu.

Објава коју дели Anabela Atijas (@anabelci) дана

Autor: Nadlanu.com/N.P.
Foto: Anabelci/Instagram/Goran Zlatković

Pogledajte još