DIVAN DAN: Bosiljčić danas slavi 39. rođendan, čestitke pljušte na sve strane, a pogledajte šta je dobio od najbližih! (FOTO)

Harizmatični glumac i suprug pevačice Jelene Tomašević danas slavi 39. rođendan te se tim povodom oglasio na druševenoj mreži Instagram.

Ivan je okačio profesionalnu fotografiju sa haštagom 39. i emotikonom piva, a ispod objave ređale su se mnogobrojne čestitke kako porodice i kolega tako i ljudi koji prate njegov rad sve ove godine. Posle toga usledile su i slike prelepe rođendanske torte koju je predpostavljamo dobio kao poklon od svojih najmilijih.

Prisetimo se, srpski glumac rođen je u Užicu 15. januara 1979. godine, početak karijere obeležila mu je uloga u seriji "Stižu dolari" a odskočna daska bili su mu romani čuvene spisateljice Mir Jam. Neke od najvećih usluga ostvario je u "Pozorištu na Terazijama" a pored glume njegova velika ljubav je i muzika, održao je nekoliko većih koncerata širom Srbije koji su veoma dobro prošli kod publike. Nakon nekoliko veza uplovio je u romansu sa popularnom pevačicom Jelenom Tomašević, venčali su se 2011. godine a potom je Jelena već naredne godine na svet donela ćerkicu Ninu. Žive u srećnom braku i važe za jedan od najusklađenijih bračnih parova na našoj javnoj sceni.

Autor: Nadlanu.com/N.P.
Foto: ivanbosiljcicofficial/Instagram

Pogledajte još