U RODNOM SU TE GRADU UBILI: Poznate ličnosti ogorčene zbog likvidacije Olivera Ivanovića!

Srpsku javnost jutros je potresla vest da je borac za srpska prava u našoj južnoj pokrajini, čelnik stranke SDP, Oliver Ivanović, brutalno ubijen na pragu zgrade u kojoj se nalazi njegova partija.

Ivanović je izrešetan sa više hitaca, a njegovo ubistvo izazvalo je pravu buru reakcija među istaknutim srpskim glumcima, književnicima, sportistima i ostalim javnim ličnostima.

- Na čije ruke pada Oliverova krv? Znamo se, Judo - napisao je ogorčeno dramski pisac Siniša Kovačević.

- Duboko saučešće porodici Ivanović. Juče je otišao moj ujak Neđo Kovačević, violina Mostar Sevdah Reunion-a, na im je obojici duša laka - napisao je utučeno glumac Sergej Trifunović.

- Svašta si pregurao i preživeo i na kraju dočekao da te ubiju u svom gradu, na kućnom pragu. Prokleti smo. Neka ti je laka zemlja, druže moj - neutešan je bivši vaterpolista i gradonačelnik Novog Beograda Aleksandar Šapić.

Takođe, na Fejsbuku se oglasila i Jelena Maćić, make up artist i borac za ljudska prava:

- Vesti na radiju ovako počinju: Oliver Ivanović UPUCAN je... UPUCAN?! Pa samo kad napišu, pa još izgovore u etar ovaj krimi izraz, sve je jasno. Neko uredniku da saopšti da kaže UPUCAN umesto... ubijen sa više hitaca... pravi veeeeliku razliku! Sve je jasno - bila je britka kao i uvek Jelena.


Ko je izvršitelj ovog gnusnog zločina još uvek nije poznato javnosti.

Autor: nadlanu.com/V.A.

Pogledajte još