SLOBA PRIČAO LUNI O DRUGIM DEVOJKAMA DOK JE BIO S KIJOM: Dopisivao sam se, pa šta sad?

Sloba se žalio Luni i objašnjavao joj kakva je Kristina bila prema njemu tokom njihovog zajedničkog života, pa se onda pravdao da ništa osim dopisivanja nije imao ni sa jednom devojkom.

- Ti nisi onaj Slobodan koji je bio sa mnom - citirao je on Kiju i dodao:

- Pa da, onaj koji je igrao onako kako ti sviraš, nisam ni ja debil, dosta je bilo. Ona ti nešto učini, pa ti posle nabija na nos dve godine, bila sitnica ili neka krupna stvar. Je*i ga kad sam se ja tako osećao nije bilo kamera da to zabeleže, to je poenta... Još gore kad ona ode 6.000 kilometara daleko od mene, pa mi telefonom kaže tako neke stvari i ja onda pet dana sedim, zabodem se sam u stanu i razmišljam šta da radim - objasnio je on.

- Mnogo nejasna priča cela, ja mislim da nikome ništa nije jasno, ne samo meni, nego mislim da nikome nije jasno šta se tu dešava - rekla je Luna.

- Ja sam bre debil, nisam hteo da me vide u društvu devojaka, žena kad izađem sa drugarima, sklanjao se. Kad su mene videli sa nekom ženom, devojkom, izlazio sam 100 puta, radio svuda. U životu tako neku glupost nisam napravio, tog tipa... Dopisivao se jesam i šta sad, ali ništa više od toga... - rekao je Sloba.

- A ovo što je ona zaplakala, nije samo zbog ovoga večeras, nego se to njoj skuplja, vidim to po njoj... Skuplja joj se, plače joj se, ona je besna što vas dvoje nemate dobar odnos, što ne pričate, što se ne družite... Nju to boli... - zaključila je Luna.

- Ja ne mogu da objasnim ljudima da smo mi ovako imali super odnos, ali kao prijatelji. U poslednje tri godine nismo porazgovarali kao momak i devojka, nismo se ni poljubili kako treba - rekao je Sloba.

Izvor: Telegraf.rs

Pogledajte još