MARIJA KULIĆ UZRUJANA ZBOG MILJANINOG BORAVKA U ZADRUZI: Oni tamo ne skidaju jakne, u takvim uslovima može doći do pobačaja!

Naime, iako je u četvrtom mesecu trudnoće, temperamentna Nišlijka je odmah krenula u akciju, pa se svakodnevno do iznemoglosti svađa sa blogerkom Lunom Đogani i pevačicom Nadeždom Biljić. Zbog ovakvog Miljaninog ponašanja njena majka Marija se preterano ne uzrujava i otkriva zbog čega se plaši da će njena ćerka izgubiti bebu.

- Tamo je mnogo hladno, oni ne skidaju jakne. Miljana čak i spava obučena. Vrlo lako može da dođe do spontanog pobačaja u takvim uslovima, zato se mnogo brinem - kaže gospođa Kulić i dodaje da je sigurna da njena ćerka neće uploviti u ljubavnu vezu sa nekim zadrugarom.

- Miljani se obilo o glavu što je ljubavisala s Ivanom Marinkovićem i sebi više neće dozvoliti tako nešto. Na Anđela gleda kao brata, a ni Đekson ne dolazi u obzir. Ona će uskoro postati majka i sada joj ne treba niko - izričita je Marija.

Budući da je Miljana ispričala da će se truditi da njeno dete održava kontakt sa svojom polusestrom Lenom, Marija smatra da je rano da govori na tu temu.

- Svejedno je da li će moje unuče imati kontakt sa ćerkom Goce Tržan. To je problem Ivana Marinkovića i moje ćerke, ali mislim da Miljana ne bi trebalo preterano da insistira na tome, niti da razmišlja u tom smeru - kaže Marija i dodaje da nije sigurna da će se njena ćerka poroditi u rijalitiju.

- Mislim da do porođaja pred kamerama neće doći i da će produkcija Miljanu pustiti kući, ako ona više ne bude mogla da izdrži - uverava Marija.

Izvor: Kurir.rs/Alo!
Foto: Printscreen/Youtube

Pogledajte još