RAZ, DVA, TRI, MALJČIKI: Najbolji ruski piloti napravili skandal o kojem priča ceo svet!

0

Petnaest ruskih pilota iz civilne avijacije napravilo je veliki skandal kada su na jednoj žurki plesali polugoli uz Benija Benasija. Snimak je vrlo brzo osvanuo na društvenim mrežama, a disciplinska komisija još nije pronašla adekvatnu kaznu.

Piloti su, u snimku koji je nastao u najcenjenijoj trening-akademiji u Rusiji, napravili parodiju na LGBT spotove, u sado-mazo kostimima sa sve naslovom „Zašto je bolje da ne letite avionom“.

Iako su mlađe ženske korisnice mreža bile oduševljene njihovim mešanjem guza i izvajanim telima, ostatak Rusije se zgražavao. Petr Timofejev, komandant jedinice i disciplinske komisije avijacije, kaže da ne želi da komentariše ponašanje ruskih pilota.

Sedim u kancelariji i ne znam šta da uradim. Rešićemo ovo kako znamo i umemo. U avijaciji sam 20 godina i prvi put sam video ovako nešto. Snimak me baš boli jer smo toliko toga uložili u ove momke, a oni nam ovako vraćaju – rekao je.

S obzirom na to da su piloti ponos i dika moderne Rusije, oformljena je i posebna komisija koja će odlučiti na koji način će kazniti mlade pilote.

Izvor: B92.net
Foto: Printscreen/Youtube

Slični članci

Ostavite komentar

Your email address will not be published.