ZVEZDA JE ROĐENA: David Temelkov objavio singl "Ljubavi"

Regionalna muzička scena ima itekako šta da nam ponudi! Prvi put zapažen izuzetnim interpretacijama u popularnom muzičkom formatu "X factor" - David Temelkov danas ide korak po korak do zvezdanih visina, te svojim upečatljivim muzičkim izrazom dobija bezrezervnu podršku kolega i brojnih fanova širom regiona!

Davidov neosporni talenat tokom nastupa na X Factor-u oduševio je žiri (rasplakao Aleksandru Kovač!), a tokom takmičenja primetio ga je i niko drugi do - Toni Cetinski, te Davida predstavio muzičkom magu, kompozitoru i producentu Miroslavu Rusu (Zdravko Čolić, Toše Proeski, Željko Bebek, Crvena Jabuka, Massimo Savić, Kaliopi, ITD Band...) koji je mladog pevača uzeo pod okrilje jedne od najznačajnijih izdavačkih kuća iz regiona – Hit records, te izjavio:

- Zadovoljstvo mi je predstaviti svoj novi projekt pod nazivom David Temelkov. Reč je o mladom dečku koji je došao iz Makedonije i očekujem da će on vrlo brzo privući pažnju. David Temelkov je po kvalitetu dugo očekivana pojava kako na pevačkom, tako i autorskom nebu ovih prostora... I mogu samo reći: zvezda je rođena!

David Temelkov osvaja svojim šarmom, no veliki vokalni opseg i specifična boja glasa ono su što ovog mladog muzičara čine tako posebnim. Odmeren, promišljen, iznad svega – lepo vaspitan i sa izuzetnim manirima, David svoju profesiju vidi kao dugu stazu i iako veoma mlad, čini se da svoj profesionalni put sagledava kao "stara duša" jer ističe:

- Slava je fatamorgana, iluzija u kojoj sam odabereš da li ćeš verovati ili ne. Meni je najbitnije da imam kvalitetne pesme koje će dirnuti srce svakog slušaoca i da na moje koncerte publika dolazi iz ljubavi, da zajedno pevamo i veselimo se ovom trenutku života.

Svaki ton Davidove muzike rezultat je talenta i rada, ali i stroge kontrole i tehnike koju je savladao studirajući opersko pevanje na Muzičkoj akademiji u Skoplju. Sada se našoj publici predstavčja novim singlom "Ljubavi" autora Miroslava Rusa. Reč je o raskošnoj, melodičnoj baladi koja veoma prija već na prvo slušanje. Poznat već širom regiona, nema sumnje da će David novim singlom lako osvojiti i zasluženu pažnju publike širom Srbije. Iza video spota koji osvaja očaravajućim kadrovima iz Venecije, grada sa 350 mostova i 170 kanala, stoji mlada i kreativna ekipa Hit Produkcije, predvođena rediteljem Josipom Šukerom.

- Potrudili smo se dati vam najbolje od sebe, a na vama je da prosudite jesmo li uspeli u tome – poručuje svojoj publici sjajni David Temelkov.

Foto: Promo

Pogledajte još