KONAČNO: Katarina Živković progovorila o dečku

Drugi album folk pevačice Katarine Živković "Porok" nedavno je ugledao svetlost dana, a ona je promocijom koju je organizovala u jednoj prestoničkoj sali oduševila sve svoje prijatelje, saradnike i kolege. Za "Alo!" je otkrila da joj je najveću podršku pružio dečko, čije ime nije želela da otkrije.

- Što se ljubavne situacije tiče, naučila sam da čuvam svoju privatnost i sreću. Kada ste u ovom poslu čvrsto na nogama, kada ste ovako ispunjeni, kada imate sposobnost da se dobro organizujete, kada izdate album koji je fenomenalan, to sve ne možete da uradite ako niste zaljubljeni i ako nemate ljubav. Smatram da sam ovim dovoljno rekla. Ne volim da pričam o tome poučena iskustvima odranije, ali jasno je da imam jak vetar u leđa, a to je ljubav, tačnije jedna ogromna ljubav - rekla je Katarina, koja je na promociju stigla u beloj limuzini, okružena manekenima, obučena u provokativnu crnu haljinu.

Duboki izrazi na čipkanoj kreaciji pokazali su sve pevačicine obline, a mnogi su se složili da Živkovićeva nikada nije izgledala bolje.

Ona nije krila sreću zbog deset novih pesama i činjenice da su neke već postale hitovi, a kako kaže, rad na albumu joj nije bio naporan.

- Sa neke strane je bilo teško, ali sa druge strane nije jer sam osoba koja je vrlo kreativna, volim da se stalno nešto dešava, kada nemam šta da radim, onda mi je dosadno i onda mi se dešavaju problemi u životu. Gde ime volje, tu nema teskobe. Unela sam mnogo emocija u ove pesme. Album nosi naziv "Porok", po pesmi koju dok sam pevala nisam mogla da verujem da postoji takva emocija. U nekoliko navrata sam bila pogođena i morala sam da prekinem pevanje zbog jakog doživljaja, teksta i tog iskrenog i čistog momenta - priča Katarina za "Alo!", a budući da se u pesmi radi o devojci koja je prevarena i moli ljubavnicu svog partnera da ga pusti i da im ne ruši ljubav, pitali smo je da li joj se nekada desila slična situacija.

- Nikada mi se nije desilo da se nađem u takvoj situciji, i sama sam se pitala da li je moguće da postoji toliko velika okrenutost muškarcu da molite drugu ženu da ga pusti i vrati vama. "Porok" nije moja životna priča, nije autobiografska, ali smatram da se svaka žena pronalazi u njoj jer smo kada volimo često ranjive i zbog jakih emocija spremne da uradimo sve.

Kolege Milica Todorović, Jelena Kostov, Goga Sekulić, Tamara Milutinović, Aleksandra Mladenović, Dejan Matić, Milan Mitrović, Petar Mitić, Joca Stefanović i mnogi drugi Živkovićevoj su poželeli uspešan album i godinu, a luda žurka koju je za njih upriličila trajala je do ranih jutarnjih časova.

Izvor: Alo
Foto: Instagram/katarina2789

Pogledajte još