ZASENILA JE ŽELJKA NA "EVROVIZIJI": Bila je divlja crnka, a danas je Šveđanka Lorin plavuša ošišana "na keca" koja gospodari evropskom muzičkom scenom!

Nakon što mu je 2004. godine  u Istanbulu pobeda izmakla "za dlaku" od strane Ukrajinke Ruslane, Željko Joksimović se "na velika vrata" i veoma samouvereno 2012. na "evrovizijsku" scenu u Bakuu vratio sa pesmom "Nije ljubav stvar".

Međutim, niko nije slutio da će mu "konce pomrsiti" ruske babuške koje su ga potisnule na treće mesto zvanične liste, dok je apsolutni šampion postala švedska pevačica Lorin koja je razmrdala Evropu neverovatnim hitom "Euphoria". Za razliku od Ruslanine mlake i brzo prevaziđene numere "Wild dance", "Euphoria" se i dan danas vrti na radio stanicama širom starog kontinenta.

Baš kao i grupa ABBA i zavidna karijera energične Lorin počinje od momenta kada je pobedila na popularnom takmičenju. Prošle godine izdala je album na engleskom "Ride", koji je naišao na pozitivne kritike.

Pevačica je i veliki humanitarac i borac za dečja prava, a danas bi je u Srbiji malo ko prepoznao, jer je je dugu, crnu kosu zamenila plavom, dečačkom frizurom.

Објава коју дели LOREEN (@loreenofficial) дана

Ukoliko želite da se podsetite njenog spektakularnog nastupa na "Pesmi Evrovizije", pogledajte video:

Auor: nadlanu.com/V.A.

Pogledajte još