SVADBA KOJU SU PRATILI CNN I BBC: Venčanje Željka i Cece Ražnatović u crkvi Svetog arhangela Gavrila

Svadba Cece i Željka Ražnatovića je izazvala mnogo pažnje, ali mnogi ne znaju šta je Arkan morao da uradi kako bi mogao da se venča sa Cecom.

Pre samog venčanja, mladoženja je za sklapanje braka morao da dobije blagoslov Crkve jer je od svoje izabranice bio stariji čak 21 godinu, a i prethodno je više puta ženjen.
Po savetu svog protojereja Živojina Todorovića uputio je molbu i to lično njegovoj svetosti patrijarhu srpskom gospodinu Pavlu.

Svadbu Cece i Željka pratile su i dve najveće medijske kuće u Velikoj Britaniji i Americi - BBC i CNN.

Pevačica je blistala u venčanici grčkog dizajenera Dimitriosa, dok je Željko nosio vojnu uniformu srpskog vojvode iz Prvog svetskog rata.
Kako tada niko nije znao kako izgleda originalno odelo srpskog vojvode, u pomoć je priskočio Dragiša Spasojević, vrhunski krojač pozorišta "Boško Buha". Na građanskom venčanju je imao smoking.

Čitava ceremonija bila je organizovana po tradicionalnim srpskim običajima, pa su svatovi išli po mladu u Žitorađe.
Crkveno venčanje održano je u crkvi Svetog arhangela Gavrila, a svadbeno veselje upriličeno je u hotelu "Interkontinental". Mladenačka torta imala je pet spratova i 70 kilograma.

Ukupan ceh prema pisanju medija, izašao je oko 100.000 maraka. To je platio Arkanov prijatelj iz Italije, Đovani di Stefano.

Izvor: Alo.rs
Foto: craznatovic_official/Instagram

Pogledajte još