POČEO JE DA NIŽE USPEHE U TENISU OD KAD JE U VEZI SA NJOM: Dejana Živković otvoreno o svom partneru

Dejana Živković da njen dečko ima razumevanja za njene udvarače, te da nema razloga da brine.

Prilično si aktivna na društvenim mrežama. Da li je istina da društvene mreže, poput Instagrama, pomažu u poslu kojim se baviš?

- Da, istina je! Jako je važno biti aktivan na društvenim mrežama. To je za modele kao lična karta pored slika u "Book-u" naravno. Bitni su pratioci kao i sadržina onog što se objavljuje, kakav život se vodi i kakvu sliku šalješ svojoj publici. O svemu mora jako da se vodi računa.

Da li koristiš fotošop? Koji ti je omiljeni filter?

- Nisam veliki fan fotošopa ali volim filtere. Slika nekad ne ispadne kako bih volela ili kako izgledam u tom trenutku, pa onda neki filter uvek dobro dođe. Imam par omiljenih aplikacija, ali ne bih da ih otkrivam.

Uspešno gradiš karijeru u Los Anđelesu. Šta je sa karijerom u Srbiji?

- Amerika pruža mnogo više mogućnosti nego Srbija nažalost. Obožavam svoj grad Beograd, ali se u njemu uglavnom samo odmaram.

Domaća javnost te je upoznala kroz učešće u “Top modelu”. Da li bi pristala da sada budeš u ulozi žirija i koji je prvi savet koji bi dala devojkama?

- Naravno da bih pristala u zavisnosti od svojih obaveza u Americi. Oduvek mi se dopadao posao voditelja! Dosta sam naučila iz emisije “Bulevar delikates“ koju sam vodila pre par godina. Prvi savet bi bio da im fokus ipak bude na fakultetu, a tek onda na modelingu. Manekenstvo je prelep posao ali zaista naporan, jer ima ogromnu konkurenciju. Jako je teško izboriti se za svoje mesto u svetu. Mnogo teže nego što bilo koja devojčica i može da zamisli.

Džumhur je na neki način počeo da niže uspehe u tenisu otkada je u vezi sa tobom. Da li smatraš njegov uspeh i svojom zaslugom?

- Smatram da, da. On je to i sam rekao par puta a i rezultati su to potvrdili. Veliki uspeh je postigao za poslednjih šest meseci što mi je jako drago.

Kako Damir reaguje na silne udvarače koji su sigurno neizostavni deo gde god da se pojaviš?

- On ima poverenja u mene i samim tim i ne brine mnogo. Postoji doza ljubomore, ali u normalnim granicama.

Po čemu ćeš pamtiti prethodnu godinu?

- Za mene je najveća sreća da sam zdrava ja, moja porodica i svi prijatelji i pratioci! Prethodna godina je bila lepa i uspešna ali se nadam da će ova biti još bolja.

Šta priželjkuješ u ovoj godini? Da li bi možda mogli da očekujemo da staneš na ludi kamen?

- Želim svima pre svega dobro zdravlje i uspeha u poslu kojim se bave. Ne razmišljam o udaji za sada. Za brak ima vremena. Ulaskom u ovu godinu imam još veću želju da se posvetim svojoj karijeri i poslu u Americi.

Izvor: Alo.rs
Foto: dejanazivkovic/Instagram

Pogledajte još