NE SPAVA NOĆIMA: Goga Sekulić u velikom problemu zbog kredita za stan!

Naime, pevačica će verovatno biti primorana da proda nekretninu kako bi skupila novac da otplati kredit u švajcarcima u vrednosti od 80.000 evra.

Pevačica regularno plaća mesečnu ratu, koja je porasla na 450 evra, ali je ostala glavnica koju mora da vrati.

Goga noćima ne spava jer je u strahu da joj na vrata ne zakucaju sudski izvršitelji.

- 40 kvadrata je u pitanju, uži centar grada, gde sam ja isplatila skoro celu glavnicu gde je banka po tim zateznim kamatama i ratama rekla neku sumu koja je strašna, puta tri - rekla je Goga i otkrila da je tužila banku.

- Ja sam tužila banku pre tri, četiri godine, ali nema veze što sam tužila, zatezne kamate i dalje idu. Što se tiče njih, oni to lepo beleže i onda ti dođe, nije 80, nego je 150. Tako da sam ja tražila neko rešenje da i banka bude zadovoljna i građani - rekla je Goga u Eskluzivu i dodaje da radi punom parom.

- Ja moram da radim. I ja nešto jedem, idem kod frizera, imam brdo računa isto kao i svi građani. Ne mogu ja da se fokusiram i radim samo za stan - kaže Goga. Ako zagusti moraće da proda stan.

- U slučaju, ne daj bože, biću prinuđena da prodam stan, rešim banku i kusur da mi ostane. Najgore je ljudima u mojoj poziciji, došla sam u neku slepu ulicu - kaže Goga koja ne isključuje mogućnost i da pozajmi novac.

Izvor: Kurir.rs

Pogledajte još